Annons

Inhouse Sale & Revenue Executive

AC by Marriott Stockholm Ulriksdal

Är du passionerad för försäljning? Kan skapa förutsättningar att driva affären från bokning till genomförande? Då är den du vi söker!

Om du dessutom har ett öga för detaljer, initiativrik, strukturerad och vill skapa det lilla extra för våra gäster hoppas vi få träffa just dig.

Vi Invest AB söker en Inhouse Sale & Revenue Executive för våra hotell som inkluderar 3 Best Western hotell i centrala Stockholm, Best Western Bentleys, Best Western Karlaplan och Hotel Gamla Stan a Signature Collection Hotel totalt 300 rum. Inom koncernen har vi även Sveriges första AC by Marriott Hotel som öppnade under våren 2020 på 223 rum, detta kommer vara din arbetsplats.

Om rollen
I rollen som Inhouse Sale & Revenue Executive har du ansvarar du för bland annat gruppförfrågningar, konferensbokningar, event, göra visningar och ta ett stort ansvar för att driva leisure sälj på enheterna.
Du kommer jobba nära alla platsansvariga samt revenue och sälj. Du kommer också att vara en stor del i att sätta upp bokningsprocesser och strukturen.

Vi söker dig som
• Har tidigare arbetat med bokning, grupp och konferenser.
• Tidigare erfarenhet av Marriott eller någon annan internationell hotellkedja är meriterande men inget krav.
• Har arbetat med system för Sales & Catering och gärna erfarenhet av Opera samt hotsoft är meriterande.
• Goda språkkunskaper i engelska och svenska i såväl tal som skrift.
Rollen är en tillsvidare tjänst. Ansökningarna kommer behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum.

Vi ser fram emot din ansökan som skickas till jobb@viinvest.com

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02