Annons

Inhouse Sales Agent

Icehotel

Foto: Asaf Kliger
Foto: Asaf Kliger

Ansökan
Watersheds har åtagit sig uppdraget att rekrytera en Inhouse Sales Agent till Icehotel. Ansökan sker via ”Ansök här”-knappen nedan.

Oavsett årstid har Icehotel alltid något för dig att fascineras och förtrollas av. Här kliver du in i en unik plats lik en sagovärld; du låter dig hänföras av is på ett helt annorlunda sätt och av isskulpturer i många olika vackra former; du njuter av en drink i ett is-karvat glas från den kända och välskapta isbaren. Med andra ord, har du en plats att skapa minnen för livet och att prata och skratta om. Runt om denna magiska plats finns även en natur som erbjuder något utöver det vanliga. Att uppleva norrskenet är ett av dessa, mitt i vildmarken borta från allt artificiellt ljus, övernaturliga upplevelser. Att ta en härlig promenad i gnistrande snöklädda skogar och få uppleva tystnaden på ett helt annat sätt är inte heller något man gör till vardags.

För att hålla denna magiska plats vid liv krävs det att det finns medarbetare som kan leverera service i världsklass och bidra till livsberikande upplevelser till hotellets gäster. Är du den som kan axla detta ansvar? Då bör du läsa vidare! Just nu söker Icehotel dig som en kunnig och glad agent till Inhouse Sales, en del av Commercial Team.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Hotellets varumärkeslöfte sätter stora krav på att du tillsammans med övrig personal levererar med hög kvalitet och integritet. Förutom att hantera bokningar och förfrågningar med hela världen som din kundbas är dina huvudsakliga arbetsuppgifter de följande:

• Du har daglig kontakt med gäster via telefon, e-mejl eller chat
• Arbetet innebär även mycket kommunikation internt med olika avdelningarna
• Ditt förberedande arbete är grunden för att Icehotel ska kunna leverera livsberikande upplevelser
• Arbetsuppgifterna på Inhouse sales innebär att vi jobbar med att skapa upplevelsen hos oss tillsammans med kunden. Ofta sker detta genom ett anpassat program med kreativa lösningar och genom att lyssna på kundens önskemål som översätts till vårt DNA.

Dina personliga egenskaper
På Icehotel är vi alla företagets ansikte utåt samt värdar och ambassadörer för våra många internationella gäster. Vi lägger därför stor vikt på din personlighet och känsla för service som en av dina viktigaste egenskaper. Vi tror att du innehar dessa personliga egenskaper:

• Det är meriterande om du som söker har tidigare erfarenhet inom receptionsarbete, kundservice och/eller försäljning.
• Arbetet ställer höga krav på att vara serviceinriktad, flexibel, noggrann, lagspelare och att kunna koordinera och planera.
• Vi ser att du som person har mycket god datorvana och kunskaper i Word och Excel utöver att du gärna arbetat i ordersystem/bokningssystem.
• Vi ser att du som person har mycket goda kunskaper i svenskan och engelskan i såväl tal som skrift.
• Som vår medarbetare vill vi att du ska förstå att du är viktig i både gästers och medarbetares upplevelse av Icehotel eftersom upplevelsen är något vi bär med oss och förmedlar vidare genom vår goda kommunikation.
• Vi arbetar i Citybreak/VisBook, inga förkunskaper krävs, men är meriterande.

Arbetstid
Heltid; arbetsplatsen är bemannad dagligen mellan kl: 08:00-20:00; arbetspass sker både kvällstid och helger.

Anställningsform
Säsongsanställning mellan oktober/november – mars med placeringsort i Jukkasjärvi; start- samt slutdatum kan kommas att ändras.

Boende
Möjlighet till personalboende finns.

Frågor
Har du frågor om tjänsten? Kontakta:
Michel Rizk
michel.rizk@watersheds.se
070 – 670 20 31

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02