Annons

Inhouse Sales Agent till Motel L Stockholm

Motel L Stockholm

Motel L Hammarby Sjöstad och Älvsjö söker nu en Inhouse Sales Agent som älskar att göra affärer och vill vara med och utveckla ett av Stockholms coolaste hotellkoncept.

Arbetsuppgifter

Inhouse Sales Agent ansvarar för hotellbokningen på båda våra hotell och verkar ständigt för företagets ökade lönsamhet och att nå uppsatta prognoser/mål. Med stort engagemang arbetar du med en hög aktivitetsnivå i syfte att driva försäljning. Du ansvarar för kundrelationen med lokala och återkommande kunder, både partners och avtalskunder. Du bearbetar prospekts och offertförfrågningar samtidigt som du tar emot och behandlar bokningar via e-mail och telefon. Tillsammans med dina kollegor levererar du alltid positiva och personliga gäst- och kundupplevelser. Du är en naturlig del av driften och hoppar in och hjälper andra avdelningar när behov finns.

Sökande

Vi söker dig som är metodisk, strukturerad, effektiv och kan utveckla vårt innesäljarbete till nya framgångar. Att du har arbetat inom hotell ser vi som en självklarhet och gärna med erfarenhet av försäljning.

Vi arbetar i hotellsystemet HotSoft och önskar att du har en generellt bred systemkännedom. Svenska och engelska flytande är nödvändigt och din kommunikativa förmåga avgörande för att fungera i rollen.

Tjänsten

Din arbetstid är i huvudsak förlagd till dagtid måndag-fredag och du varierar din arbetsplats mellan hotellen efter behov. Tjänsten är heltid tillsvidare (med 6 månaders provanställning) och tillsätts efter överenskommelse. Vi tillämpar gällande kollektivavtal.

Ansökan skickas till alessandra.zannin@motel-l.se

Sista ansökningsdag 2019-08-19

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02