Annons
Annons

Inhouse sales and coordinator agent

Quality Hotel Globe

Älskar du om att sälja? Smittar din energi av sig på andra?

Quality Hotel Globe söker en ansvarsfull förare med turbo till vårt bokningsteam.

Vi söker en modig säljare och projektledare som älskar service. Din huvuduppgift är att säkerställa att hotellet alltid är så optimalt bokat som möjligt med logi, konferens, restaurang och events, samt att säkra att hotellet säljs till rätt pris, rätt antal och vid rätt tillfälle. Du hanterar samtliga förfrågningar med en noggrann behovsanalys samt beslutsunderlag från införsäljning till avslut.

Vi förväntar oss att du genomför ditt arbete med energi, mod och begeistring. Din energi är utåtriktad, sprudlande och påhittig. Ditt mod visas genom självständighet, ägandeskap och initiativtagande. Du har passion för yrket, är nyfiken och engagerad och tar dig an alla uppgifter med begeistring. Du är van att arbeta snabbt och flexibelt, med tighta deadlines och du är alltid beredd att ge det lilla extra.

Du har några års erfarenhet av försäljning, innesälj eller projektledning, gärna inom hotell och du har stort kundfokus och är lösningsorienterad. Då våra kunder kommer från hela världen bör du vara flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

Du rapporterar till Inhouse Sales & Coordinator Manager

Om oss
QUALITY HOTEL™ – For meetings that matter.

Quality Hotel Globe är ett av Stockholms största hotell, och ligger vägg i vägg med Avicii Arena och Tele2 Arena.

Hos oss är det mötet som är viktigast. Mötet mellan två kollegor som får en snilleblixt tillsammans, mellan föräldrar och barn som skrattar så de kiknar och mellan hundra jobbarkompisar som plötsligt delar samma vision. Mötet mellan oss och dig. Ögonblick som verkligen betyder något.

På Quality Hotel får varje medarbetares personlighet skina, och det återspeglas i det arbetet vi gör. Vi gör allt vi kan för att gästens vistelse ska bli så bra som möjligt, oavsett om du ska hålla en konferens eller njuta av kvalitetstid med familjen. Vi älskar att göra det lilla extra så att ni kan luta er tillbaka, vara tillsammans och avsätta tid för de små ögonblicken i vardagen – de som verkligen betyder något. Hotellet är en del av Quality Hotel, som är en av Nordens största hotellkedjor med 60+ hotell i Sverige, Norge och Danmark. Quality Hotel tillhör Nordic Choice Hotels tillsammans med hotellkedjorna Clarion Hotel och Comfort Hotel. Välkommen till vår stora familj.

Redo att gasa?

Tjänsten är tillsvidare med provanställning 6 månader. Vi erbjuder arbete i ett prestigelöst och modernt företag med bra företagskultur och goda värderingar. Naturligtvis har vi kollektivavtal och friskvårdsbidrag.

Lön enligt överenskommelse.

Tillträde snarast. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens slut.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02