Annons

Inhouse Sales and Project Agent

Hotel C Stockholm

Nu söker vi flera nya stjärnor till vårt team Inhouse Sales på Hotel C Stockholm!

Vi söker dig som drivs av att erbjuda kunderna det bästa upplägget för deras möte eller event. Vi vill alltid överträffa kundens förväntningar och har ett stort fokus på detaljer när vi skräddarsyr gästens vistelse hos oss.

Tävlingsandan är högst närvarande och ett av våra mål är att skapa unika Stockholmsminnen för våra gäster och kunder. Vi har väldigt kul på vägen, alltid nära till skratt och vi har högt i tak inom teamet!

Du har jobbat med försäljning och service förr, högst troligt i hotellbranschen . Men, är du en säljare med rätt inställning och drivkrafter så lyssnar vi på dig oavsett bransch.

Du ser varje samtal och mail som en möjlighet att utveckla ”affären” och detta gör du med lätthet för att du är nyfiken, orädd och positiv i dina behovsanalyser samt gillar snabba avslut. Vill du ”sitta på en bokningsavdelning” och ta emot förfrågningar så är detta inte rollen för dig. Rollen är administrativ och det krävs att du är noggrann och strukturerad samt kan hålla koll på många detaljer samtidigt. Vi arbetar aktivt med mersälj och i din roll ingår det att hålla visningar, vara med på kundevents och hålla i kundmöten.

Faktorer som språkkunnigheter och andra fantastiska egenskaper är alltid välkommet, men ett starkt önskemål för oss är att du är duktig på bokningssystem och helst då vårt system Cenium och Superoffice. Hos oss ansvarar du för hela processen från offertförfrågan till bekräftelse och vidare till projektledning samt fakturering.

Vi önskar att du är modig, trygg och har hög social kompetens då Inhouse Sales har en viktig funktion på hotellet och du har kontakt med alla hotellets avdelningar.

Är du den vi söker?
Skicka då in en ansökan på länken nedan så vi får chansen att träffas.

För frågor kring tjänsten vänligen kontakta Jennie Adamo på mail: jennie.adamo@hotelcstockholm.se

Rekrytering kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan. Sista ansökningsdag: 17 januari 2020. Vi tar endast emot ansökan via denna annons med tillhörande länk.

Hotel C Stockholm tillhör hotellgruppen Nordic Hotels & Resorts som ingår i Nordic Choice AB.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02