Annons
Annons

Inhouse Sales and Project Agent

Hotel C Stockholm

Hotel C Stockholm lägger stort fokus för att gästernas vistelse ska upplevas efter värdeorden; personligt, enkelt, tryggt & Stockholm. Alla 367 hotellrum har fantastiska fototapeter från Stockholms gator och torg, och möbler framtagna av Alexander Lervik. I hotellets allmänna utrymmen återskapas miljöer från bland annat Gyllene salen i Stadshuset, körsbärsträden i Kungsträdgården och Stockholms saluhallar. Inte att glömma så är också världens första permanenta ICEBAR belägen på hotellet.
Olika möten kräver olika lokaler och här finns 10 lokaler att välja mellan för att få det perfekta mötet. Välkommen till Hotel C Stockholm – centralt, personligt och hela Stockholms hotell. Vi kan vår stad!

Vill du ”sitta på en bokningsavdelning” och ta emot förfrågningar så är detta inte rollen för dig. Vår vision är att skapa unika Stockholmsminnen genom våra värdeord; Personligt, Tryggt, Enkelt och Stockholm, detta gör vi genom att våga utmana oss själva och att tänka med nytt fokus på de vilt viktiga målbilderna för hotellet. Vi söker dig som njuter av kundkontakt, planering och att sälja med ett personligt engagemang. Vår säljavdelning drivs av att skapa stamgäster både vad gäller privat & företag. Vi brinner för snabba personliga chattar, mailsvar, telefonsamtal och nya idéer & höga mål. Tävlingsandan är högst närvarande här hos oss och ett av våra mål är att skapa personliga relationer med våra kunder och gäster.

Du har jobbat med projektledning och/eller försäljning förr, och högst troligt i hotellbranschen. Vi säger troligtvis då vi lägger stor vikt på din personlighet och driv snarare än kunskap om diverse hotellsystem. Så om du är rätt person med rätt inställning och egenskaper så lyssnar vi på dig oavsett bransch. Du ser varje samtal och mail som en möjlighet att utveckla ”affären” och detta gör du med lätthet för att du är nyfiken, orädd & positiv i dina behovsanalyser och gillar snabba avslut. Säljteamets devis är: Det vi säger att vi ska göra, det gör vi! Faktorer som språk utöver svenska och engelska och andra fantastiska egenskaper är alltid välkommet.

Är du den vi söker? Bra! Då antar vi att du vill veta mer? För det vill vi! Skicka då in en ansökan på länken nedan så vi får chansen att träffas. Vi tar endast emot ansökan via denna annons med tillhörande länk.

För frågor kring tjänsten vänligen kontakta Susanna Bellafesta, Inhouse Sales Manager, Hotel C Stockholm på mail: susanna.bellafesta@hotelcstockholm.se

Rekrytering kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan. Sista ansökningsdag: 12 september 2018.
Hotel C Stockholm tillhör hotellgruppen Nordic Hotels & Resorts som ingår i Nordic Choice Hotels koncern.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02