Annons
Annons

Inhouse Sales/Bokning 100% (Vikariat)

Connect Hotels

Connect Hotels är en modern och välmående hotellkedja som erbjuder någonting för alla. Hos oss finner du innerstadshotell med designkänsla, mässhotell, flygplatshotell och affärshotell.

Vi söker dig som under ett år (föräldravikariat) vill jobba med inhouse sales/bokning. Hos oss på Connect Hotels blir du en del av ett team som är engagerat, drivet och inkluderande. Vår företagskultur, Connectandan, är uppbyggd av härlig mångfald, respekt mot varandra och fantastisk glädje. För att trivas hos oss och i rollen bör du vara glad, positiv, initiativrik och gilla att jobba självständigt, såväl som i team med dina nya kollegor. Du är kundorienterad och strävar efter att alltid ge bästa möjliga service.

Du har sedan tidigare erfarenhet av inhouse sales och motiveras av att överträffa dig själv samt att nå gemensamt uppsatta mål. Du är ansvarsfull, noggrann, strukturerad och trivs bäst när det är mycket att göra. Som person är du prestigelös och hjälpsam och ser inga problem med att hjälpa till där det behövs, även om det ligger utanför dina ordinarie arbetsuppgifter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Nykundsbearbetning
• Skapa erbjudanden, kampanjer & hitta nya segment att arbeta med
• Sälja in vår fantastiska produkt och sprida ordet om hur bra den faktiskt är
• Besvara bokningsförfrågningar, skapa offerter och följa upp
• Logi- och konferensbokningar
• Cost of sales
• Sociala medier

Tjänsten är ett föräldravikariat på 100%, beräknat till ca 16 månader, med önskad start i april. Arbetstiderna är mestadels förlagda till sedvanliga kontorstider på vårt huvudkontor i Älvsjö (Stockholm).

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 15 mars. Vid frågor om tjänsten maila Revenue Manager Petra Emtner på petra@connecthotels.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02