Annons
Annons

Inhouse Sales & Event Manager

Hobo Hotel

Får du en kick av att sälja och är van vid ett högt tempo med många saker som pågår samtidigt? Anser du att struktur är ett måste för att uppnå högt uppsatta försäljningsmål? Är du självgående och drivs av att vara en del av ett resultatinriktat team där ett personligt engagemang för våra gäster är en sjävklarhet? I så fall är du kanske vår Inhouse Sales & Event Manager.

Hobo är ett kreativt hotell beläget på Brunkebergstorg I Stockholm som med sina 201 rum, två cocktailbarer, restaurang, pop-up yta och respekt för det lokala blivit en naturlig mötesplats både för stockholmare och internationella gäster. Sedan starten 2017 har vi tagit en stark position och vi behöver nu utöka vårt team med en Inhouse Sales & Event Manager för att stärka vår komersiella position ytterligare.

Hobo har en effektiv organisation där du kommer att arbeta nära Revenue Manager & Avdelningsledare. Du kommer att ha hand om affärer som rör både logi och food & beverage och ansvara för dessa genom hela ledet från offert till genomförande. I din roll förväntas proaktivt säljarbete med inkommande förfrågningar för gruppbokningar och events.

Du är en säljinriktad person som kan driva merförsäljning och vi tror att du har erfarenhet av såväl gruppbokningar som events. Kanske arbetar du idag med innesälj, projektledning eller events och vill utvecklas?

Kunskaper I vårt operativsystem Cenium är meriterande, men också något du kan lära sig. Du har god kommunikativ förmåga både på svenska och engelska.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• Offert & Kontraktshantering
• Merförsäljning
• Uppföljning av kunder genom hela processen
• Aktiv försäljning av events
• Sammanställning av PM

Vad erbjuder vi?

• Goda karriärsmöjligheter inom Nordic Hotels & Resorts
• Konkurrensmässiga villkor
• Arbete I en snabbrörlig och dynamisk organisation
• Förmåner inom Nordic Choice Hotels
Intervjuer kommer ske löpande med sista ansökningsdag 6/4. Tillträde enligt överenskommelse.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02