Annons
Annons

Inhouse Sales Manager, heltid

Scandic Group & Meeting

På Scandic Group & Meeting erbjuder vi kunderna bästa möjliga service och leverans i samband med grupp-, konferens- och mötesbokning. Tillsammans med våra hotell ger vi våra kunder en totalupplevelse och kundresa i världsklass, från bokningstillfället till genomförd leverans. Vi sitter i ett nytt och modernt kontor i Solna Business Park, hos oss arbetar totalt drygt 80 drivna och engagerade medarbetare med alla Scandics svenska hotell. Vill du vara med oss att skapa en bekymmersfri kundresa ihop med oss ? Ansök redan idag!

Vi växer och nu söker vi en Inhouse Sales Manager till vårt team som hanterar grupper med fokus på framförallt sport.

Bring your culture, build ours!
Vi söker dig som har ett stort intresse och engagemang att tillsammans med dina erfarenheter och ditt team vara med och utveckla Scandic Group & Meeting. Vi ser därför att du är en positiv och coachande ledare som brinner för att bygga relationer och skapa ett gott samarbete.

Du sätter upp höga mål och arbetar hårt och uthålligt för att uppnå dem tillsammans med ditt team. Du är affärsmässig, handlingskraftig och uppmärksam på detaljer. Vi ser även att du har en tydlig och enkel kommunikation samt är lyhörd både för dina medarbetare och kunders behov.

Du sätter stort värde i det täta samarbetet med hotellen, och har ett naturligt och tydligt sätt att informera och föra dialog med kollegorna ute i landet.

Som Inhouse Sales Manager för detta team har du det övergripande ansvaret för gruppaffären inom sport och andra större privata grupper. I din roll som ledare arbetar du på ett föredömligt sätt enligt Scandics värderingar och ledarkompetenser. Du kommer att arbeta med att fördela och leda teamets arbete samt att skapa mål i linje med behov och strategeri. Du och ditt team bidrar starkt till att kunderna återvänder till just oss på Scandic.

Du ingår i Scandic Group & Meetings ledningsgrupp och rapporterar till Manager SG&M SWEDEN.

Erfarenheter du tar med och delar med oss:

 • Flerårig erfarenhet av arbete inom försäljning i servicenäringen, mertiderande om du tidigare arbetat med gruppförsäljning .
 • Minst fyra års dokumenterad ledarerfarenhet
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.
 • Goda kunskaper i bokningssystem, office och säljsystem. Det är meriterande om du har kunskap i Scandicspecifika system som Opera, Proposales, Puzzel och IDEAS.
 • Vi ser gärna att du har erfarenhet från hotell, framförallt god förståelse för Food & Beverage leverans på hotell för större grupper.

Information om tjänsten:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med önskat tillträde senast i oktober 2022.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic Group & Meeting!

Några av våra medarbetare

Toril Flåskjer
Hotelldirektör
”Det är tillfredsställande att se potentialen hos mina medarbetare, ge dem verktyg att växa och nå sina mål. ”
Sandra Dzene
Housekeeping
”Vi är alla så vänliga mot varandra, alla känner sig respekterade och uppskattade för sin insats.”
Lene Fredriksen
Kock
”Alla är välkomna här, vi har en riktigt öppen atmosfär där alla känner att de kan vara sig själva.”


Vi har riktigt bra förmåner

 • Rabatt när du äter, dricker och övernattar hos oss

 • Family & Friends rabatt för din familj och vänner

 • Rabatt hos våra partnerföretag

 • Pension & försäkringar enligt kollektivavtal

 • Friskvårdsbidrag

 • Utbildning och utveckling via interna plattformar

Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas.

…uppmuntrar alla att göra skillnad för miljön och att det var en av våra kollegor inom housekeeping som kom på idén om ”häng-upp-handduken”.

…i Sverige blivit rankad som besöksnäringens mest attraktiva arbetsgivare två år i rad, i Visitas årliga undersökning.

… bara serverar kaffe som är ekologiskt och Fairtrade eller UTZ-certifierat.

…tack vare vårt stora miljöengagemang, blivit rankad som branschens mest hållbara arbetsgivare elva år i rad, av Sustainable Brand Index.

…under 2014 inledde ett samarbete med organisationen Real Stars, centrerat kring ”Fair Sex”, dvs. arbete mot människo- och sexhandel.

Kontaktperson
Pernilla Johansson

ANSÖK NU

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02