Annons

Inhouse Sales Manager

Clarion Hotel Wisby

Är din passion att leda andra för att nå resultat tillsammans är detta något för dig!

Clarion Hotel Wisby har som mål att positionera sig som det ledande och mest personliga hotellet i Visby och nu stärker vi upp vår Inhouse Sales-avdelning med en Inhouse Sales Manager. Vi söker dig som vill lika mycket framåt och uppåt som vi- välkommen till en helt unik arbetsplats där din passion för sälj kommer att få ta plats!

Som Inhouse Sales Manager på Clarion Hotel Wisby har du en ledande roll över Inhouse Sales-avdelningen. Via Inhouse Sales sker all bokning av hotellets större logigrupper, konferenser och stora bankettarrangemang samt hotellets unika mingelytor såsom Spegelsalen, Paviljongen och Vinterträdgården. Här sker många gånger den första kontakten med hotellets kunder och en av hotellets viktigaste avdelningar för att fylla Visbys största hotell med den perfekta businessmixen.

För denna tjänst kommer du att ha en hög aktivitetsnivå genom att driva på visningar, möten och happenings på hotellet med kunder, resebeställare och viktiga partners. Som ledare för Inhouse Sales kommer du att ha möjlighet att utveckla avdelningen tillsammans med hotellets General Manager.

Självfallet bara ÄLSKAR du att göra smarta affärer, varje dag, om och om igen tillsammans med ditt team för att på så vis nå hotellets övergripande mål.

Passion for business?
Vi tänker oss du som söker till oss har ett utpräglat sinne för att göra affärer och nå avslut, har en hög ansvarskänsla att vilja prestera och arbetar målstyrt mot högt uppsatta mål. Du är socialt och kommunikativt driven och är en utpräglad relationsbyggare och så klart serviceorienterad. Du har en positiv energi och ett mod att testa nya saker med risk för att det antingen kan gå fel eller väldigt väldigt rätt. Du är engagerad och finner lösningar till kunders olika behov genom att alltid vara nyfiken och proaktiv.

Do you have the skills?
• Du har dokumenterade ledaregenskaper i form av tidigare ledande position och/eller ledarskapsutbildningar.
• Du har tidigare erfarenhet inom försäljning med dokumenterat goda resultat.
• Du är målfokuserad och älskar att gå längre än förväntat för att på så vis kunna redogöra magiska resultat.
• Du är modig och tvekar inte för en sekund att ta ett avgörande beslut
• Du går all in i alla lägen och har har lätt att få med dig och engagera människor i din närhet.
• Du brinner för att ta fram försäljningsstrategier och är en fena på att få teamet att tillsammans genomföra satta aktiviteter.
• Du lyssnar in andras ideér och ser en fördel i att framföra avdelningens tankar till hotellets ledning.
• Du arbetar proaktivt med att utveckla befintliga kunder och relationer.

The ”must haves”
• Du har dokumenterade ledaregenskaper .
• Du har dokumenterat bra försäljningsresultat.
• Du har erfarenhet inom försäljning och/eller innesälj.
• Behärskar både det svenska och engelska språket både i tal och skrift.
• Du har ett driv och passion som engagerar människor runt omkring dig.

The office
Din placering är på Clarion Hotel Wisby. Du kommer att rapportera till General Manager Viktoria Andersson, viktoria.andersson@choice.se. Du som vill arbeta i ett dynamiskt och säljorienterat företag – här väntar många utmaningar och goda utvecklingsmöjligheter. Kom in med din ansökan genast då vi kör intervjuer löpande.

Clarion Hotel Wisby
Clarion Hotel Wisby är ett av Visbys största hotell med 212 rum, flexibla konferensrum- och bankettmöjligheter för upp till 300 personer under vintertid och ytterligare 400 under sommartid då vi har vår fantastiska paviljong som passar för både fest, mingel och konferens. Här finns även Restaurang Kitchen & Table Wisby by Marcus Samuelsson med mixade och maxade smaker från Manhattan. I hjärtat av hotellet ligger hotellets livingroom, Vinterträdgården, där atmosfären avslappnad men samtidigt levande och inspirerande – här bjuds på allt från livemusik, DJ-event och happenings. I hotellet finns även Selma City Spa i bottenvåningen med pool, bastu och ett utbud av skönhetsbehandlingar.

Clarion Hotel Wisby har ett stort engagemang i We-Care aktiviteter där vi tar hand om vår planet genom att bland annat servera mer grönt i restaurangerna, 100% palmoljefri mat, MSC/ASC-märkt fisk och klimatsmarta drinkar i baren. Vårt samhällsengagemang ligger oss nära hjärtat och vi har bland annat ett tätt samarbete med Frälsningsarmen där vi anordnar bland annat Clarion Summercamp för barn i utsatta förhållanden.

Nordic Choice Hotels är en av Nordens största hotellkedjor. Nordic Choice Hotels marknadsför över 190 hotell under varumärkena Clarion Hotels, Quality Hotels, Comfort Hotels samt även Nordic Hotels & Resorts på den nordiska marknaden. Vi baserar vår hotellverksamhet på tre likvärdiga grundvärderingar; People, Planet, Profit och vi jobbar efter ledorden; energi, mod och begeistring. Vi tror att företagets positiva utveckling och tillväxt är resultatet av medarbetare som vågar tänka och vara annorlunda. Vill du veta mer om oss?

Vi ser fram emot din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02