Annons

Inhouse Sales representant

Biz Apartment

Nu söker vi en Heltidstjänst som Inhouse Sales representant med start omgående.

Välkommen till en hotellkedja som erbjuder det mest bekväma och servicevänliga hotellet för den moderna resenären. Vi lägger stor vikt i personligt bemötande då vårt engagemang och omtanke för gästens bekvämlighet och trivsel är det som driver oss.

Biz Apartment är ett bekvämt och flexibelt hotellalternativ i Stockholm för både affärs- och privatresenärer oavsett vistelselängd. Kedjan har tre lägenhetshotell med totalt 450 hotellägenheter och sex konferenslokaler. Vi som arbetar på Biz apartment i dag tycker vi har en rolig arbetsplats, bra ledarskap samt en arbetsmiljö fylld av ambition och kamratskap. Är du en social och serviceinriktad lagspelare? Då kan du vara den vi söker.

Inhouse Sales avdelning är kedjans nav så du kommer befinna dig i händelsernas centrum. Hos oss får du ett varierande och självständigt arbete med stort ansvar.

Dina arbetsuppgifter är bland annat följande:
– Löpande hantering av bokningar och logiförfrågningar
– Tillhandahålla snabb och smidig service
– Hantering och planering av konferens- och gruppförfrågningar
– Vårda och utveckla relationen med våra leverantörer
– Ge support till receptionerna
– Leda diverse utvecklingsprojekt
– Fakturahantering
– Ansvara för de dagliga justeringarna kring priser och tillgänglighet
– Uppföljning av tidigare kunder/gäster

Du är självständig och mål- och resultatinriktad. Du behöver även vara flexibel för förändringar och ha god förmåga att se lösningar. Du kan hantera stressiga situationer och samtidigt göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Att kunna arbeta bra i team och vara en omtänksam kollega ser vi som en självklarhet.

Erfarenheter du tar med och delar med oss:
• Jobbat tidigare inom bokning alternativt försäljning
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska.
• God systemvana (kunskaper inom HotSoft är en merit)

Information om tjänsten:
Välkommen med din ansökan till micaela.krook@bizapartment.se. Vid frågor kan du även höra av dig via telnr: 070-222 98 06. Alla ansökningar tas emot per E-post och kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid. Anställningen kommer inledas med provanställning. Bakgrundskontroll kan appliceras.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02