Annons

Inhouse Sales- & Revenue Assistant

Workation Group

Workation Group äger och driver verksamhetsbolagen Görvälns Slott, Hufvudsta Gård Mat & Möten samt Ocho Suites & Kitchen i Palma på Mallorca. Det går bra för oss nu och vi söker därför förstärkning till vårt Sälj/Marknad/Revenueteam med en Inhouse Sales- & Revenue Assistant. Ett fantastiskt roligt och omväxlande arbete inom försäljning och marknadskommunikation i världens roligaste bransch.

Vi söker dig som är driven, strukturerad samt är en tillgång för både gäster och kollegor genom din positiva attityd och servicenivå. Du får saker gjorda och kunderna nöjda. Betoningen i arbetet ligger på försäljning och kundkontakt via telefon och mail samt ansvar för paket, pris och marknadsinformation i våra sälj- boknings och marknadssystem. I rollen är du den som kan vårt bokningssystem allra bäst i koncernen.

Ditt dagliga arbete innebär bland annat att:
• Besvara och bearbeta inkommande förfrågningar via mail, telefon, chatt samt sociala medier
• Skriva säljande offerter, följa upp och stänga affärer
• Ansvara för funktionaliteten i våra system som Visbook, BookVisit, GetAccept och Pipedrive samt ansvara för att uppdatera information, priser, bilder och mallar i dessa system.
• Uppdatera information som texter, bilder och erbjudanden i våra system, OTAer som Booking och Expedia samt TripAdvisor
• Konkurrentanalyster kvartalsvis
• Säkerställa att rutiner följs i vårt säljsystem Pipedrive

Vem är du:
Du gillar att göra affärer och se resultat. Du är affärsmässig, ordningsam, noggrann och lösningsorienterad och kan arbeta med mycket eget ansvar. Du har någon form av sälj. Och eller marknadsutbildning och minst tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du behöver ha sinne för detaljer och siffror och ha lätt för att lära och arbeta i olika hotellsystem. Du har vana vid att arbeta i säljsystem och gillar digitala hjälpmedel och förstår vikten av sociala medier som LinkedIn, Instagram och Facebook. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig:
• Ett omväxlande och väldigt roligt arbete i en härlig bransch
• Stor möjlighet att påverka, utveckla och ta ut svängarna i ditt jobb
• Fantastiska arbetsplatser med hälsosam och god mat
• Drivna, schyssta och härliga kollegor
• Fast lön och möjlighet till bonus
• Fristvårdsbidrag och en rad årliga, roliga personalevents.

Tjänsten är heltid och du rapporterar direkt till Marknadsdirektören.

Är du den vi söker? Skicka din ansökan via vår karriärssida på: https://workationgroup.teamtailor.com/ så snart som möjligt då vi vill tillsätta tjänsten under första kvartalet 2022.

Intervjuer kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02