Annons

Inhouse Sales

Hotel Riverton

Skapa unika hotellupplevelser med oss!

Vi är ett ägarlett hotell som lägger stor vikt på vår personal, på dig som individ, dina kunskaper och egenskaper. Vår största konkurrensfördel är utan tvekan vår organisation med dess individuella personligheter. Varje anställd i teamet på Hotel Riverton är trogen till att upprätthålla företagets standarder. Det är en fråga om stolthet – och det är det som gör Riverton till en så sammansvetsad arbetsplats. Därför värdesätter vi din personlighet och letar efter dig med förmågan att få våra gäster att känna sig som hemma så fort de kliver in genom dörren.

Vi uppskattar våra anställda och strävar efter att skapa en personlig, behaglig och engagerad atmosfär där människor är fria att vara sig själva och utvecklas så mycket som det bara går.

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av försäljning av konferens, hotell, event och grupper. Vi ser gärna att du har relevant utbildning och/eller minst 3 års arbetserfarenhet från yrket. Allt från den lilla mötesgruppen till det riktigt stora eventet. Du är ett säljproffs som brinner för försäljning. Rollen är administrativ och serviceinriktad. Därför tror vi att du som innesäljare hos oss är strukturerad, handlingskraftig och vågar fatta egna beslut.

Det krävs att du är noggrann samt kan hålla koll på många detaljer samtidigt. Vi arbetar aktivt med merförsäljning och i din roll ingår det att hålla visningar, vara med på kundevents och hålla i kundmöten. Hos oss ansvarar du för hela processen från offertförfrågan till bekräftelse och vidare till planering, genomförandet samt fakturering. Vi önskar att du är trygg, positiv och har en hög social kompetens då Inhouse Sales har en viktig funktion på hotellet och du har kontakt med alla hotellets avdelningar. Utöver det brinner du för att leverera service i världsklass.

Vi söker dig som:
• Har minst 3 års erfarenhet inom försäljning av hotell, konferens och events
• Är säljinriktad med stort intresse av att skapa kontakter och driva merförsäljning
• Har en hög social kompetens, är lyhörd och är en duktig kommunikatör
• Har ett stort hjärta för personlig service och förståelse för att kunden vill bli sett och uppmärksammad för de behov de har just idag
• Är glad, flexibel och prestigelös
• Har glimten i ögat och en positiv inställning
• Sätter teamet framför jaget samtidigt som du brinner för att alltid finna bästa lösning för våra kunder och företaget
• Kommunicerar professionellt och obehindrat på svenska och engelska både i tal och skrift
• Har goda kunskaper i Opera PMS samt S&C är meriterande

Arbetstiderna är primärt dagtid men kvälls- samt helgarbete kan förekomma. Hos oss ansvarar du för hela processen från offertförfrågan till bekräftelse och vidare till projektledning, genomförandet samt fakturering.

Är du den stjärna vi söker?
Välkommen med din ansökan till careers@riverton.se. Märk ansökan med ”Inhouse Sales”.
Intervjuer sker löpande.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02