Annons
Annons

Inköpare som är en fena på goda affärer

Fiskhallen Sorunda

Nu är vi allt förväntansfulla… I september öppnar vi portarna till Stockholms nya fisk- och skaldjursgrossist – Fiskhallen Sorunda. I samarbete med våra två systerbolag Grönsakshallen Sorunda och Fällmans Kött hoppas vi på att kroka fast stans bästa (och mest kräsna) krögare. Vad är då inte viktigare än en engagerad, passionerad och fiskälskande inköpare?!

Du är den första inköparen i bolaget, och initialt kommer du att djupdyka i att utveckla sortimentet då vi vill nå ut till finkrogen såväl som till lunchserveringen och krogen på hörnan. Du är specialisten som våra kunder förväntar sig kunna mer om produkterna än vad de själva kan, och vips har de satt moules marinières med ångade tångskott på sin meny.

Vidare kommer dina dagar att fyllas av orderläggning, fakturahantering och reklamationer. Du förhandlar de bästa priserna och benar ut kluriga avtal. Din analytiska förmåga kommer att komma väl till pass då du ser nya smarta sätt att göra effektiva inköp på. Våra klockrena leveranser av högkvalitativa fisk- och skaldjursprodukter till våra kunder kommer att starta med ditt inköp. Din uppgift är att dyka ner i ditt nät(!)verk av andra fisktokiga nördar, både inom och utom landets gränser, och hitta den perfekta torsken för kvarterskrogen eller valthornssnäckor för finkrogen. Här är det dessutom oerhört viktigt med ditt moderna och hållbara tänk då vi inte enbart ser till fisk- och skaldjur utan räknar in hela det vattenlevande spektrat såsom alger och tång.

Relationer, relationer, relationer – här går det inte att vara sluten som en mussla! Du är den som just snackat med en kommande leverantör och lyckats knyta an deras nya produkt till vår spännande affär. Att röra sig är viktigt och det kommer du att få göra en hel del under dina dagliga inventeringar på lagret, och ibland även utanför våra lokaler när det är olika mässor och informationsträffar där du kan lägga ut dina krokar efter nya kontakter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och tillträde senast den 1 augusti 2018. Arbetsplatsen är i Västberga som ligger precis söder om Stockholm city.

Vem är du?

Om du har läst annonsen så här långt så har du förhoppningsvis fått en hyfsad bild av vem vi söker, lite mer konkret kan nämnas att…
• du helt enkelt är en fena på fisk, skaldjur och sjömat. Då handlar det inte bara om att kunna skilja på kolja och sej utan också på Demoiselles d’Agon och fines de Normandie.
• erfarenhet från inköp är såklart ett megaplus men ett brinnande intresse för god mat triggar igång våra smaklökar ännu mer.
• erfarenhet från restaurangbranschen är bra då vi tror att det gett dig en förståelse för vad kunder vill ha.
• förutom svenska behöver du kunna engelska för att kunna kommunicera med våra utländska leverantörer. Vi blir imponerade om du kan något mer språk också!
• du är en hejare på att skapa goda relationer och förstår vikten med detta i en inköpsroll.
• kvalitet och noggrannhet är A och O för dig. Detta kan låta väl stelt men en otydlig spårbarhet av en produkt kan ge ödesdigra effekter.
• du är en envis teamplayer som inte ger dig i första taget då du stöter på ett problem. I ett nystartat bolag gäller det att hålla humöret uppe när det blåser lite motvind, och med gemensam positiv energi jobba på för att bli Sveriges bästa fisk-och skaldjursgrossist.
• du tvekar inte att dra på dig gummistövlarna och hugga i där det behövs och få saker gjorda.

Vad får du av oss?

• ett självständigt arbete med stor frihet att fatta beslut inom ditt område.
• en arbetsplats i nya fräscha lokaler.
• ett bolag som gillar dig och dina nya idéer och där nästan allting är möjligt.
• en lagom mängd resor till våra leverantörer, inom och utanför landets gränser.
• kollegor med superkompetens om våra produkter då vi tänker oss att skapa ett team av matnördar som gärna diskuterar olika fileteringtestekniker, bästa tid och vatten för hummerfiske eller den senast rödlistade arten.
• en familjär, handlingskraftig, flexibel och jordnära organisation med korta beslutsvägar.
• det som du i övrigt kan tänkas behövas som fast lön, friskvårdsförmåner, personalrabatt på våra fantastiska produkter, frukostmacka, färsk frukt och kaffe.

Hur gör jag?
För frågor, kontakta Magnus Leidstedt på nummer 070–733 97 79.
Visst låter det spännande?! Ansök så snart som möjligt dock senast den 6 maj 2018.
För att ta reda på om just du är den vi söker så innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer. Vi tar hjälp av vårt moderbolag, Martin & Servera, för hantering av ansökningar i den här rekryteringen.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02