Annons

Inköpare till Nöjesresor.se

Nöjesresor.se

Vill du arbeta i en dynamisk miljö på ett snabbväxande företag som genomsyras av stark entreprenörsanda där du kan påverka, utveckla och bidra?

Nu söker vi på Nöjesresor.se ytterligare en inköpare till vårt växande team. Som inköpare hos oss arbetar du i ett mindre team med härliga kollegor. Där din roll är att självständigt koordinera och planera inköp av biljetter till nöjesevenemang.

Nöjesresor.se är ett växande bolag inom nöjesbranschen med fokus på evenemangspaketering främst inom Sverige men även inom övriga Europa. Med fokus på nischade paketresor –  med alltifrån fotbollsresor, konsertresor, motorresor och musikalresor, är Nöjesresor.se en ledande aktör som erbjuder Sveriges bredaste utbud. Kontoret är beläget i ljusa och öppna lokaler vid Tegnérlunden i centrala Stockholm.

Arbetsuppgifter:
Dina huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter innefattar:

• Inköp av biljetter
• Koordinering av biljetter
• Uppdatering av hemsidan
• Administrativa uppgifter

Du kommer som inköpare ingå i ett team om två personer, där du har stor möjlighet att utveckla din roll på bästa sätt och vara med att bidra till avdelningens arbete med biljetthantering genom att komma med idéer och förslag på nya rutiner, processer och förbättringsåtgärder.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som antingen har studerat inköp alt. turism / event eller har erfarenhet av liknande inköpsroller från nöjes- och evenemangsbranschen. Vi tror även att du har ett genuint intresse för sport- eller musik och att du har stor passion för nöjesevenemang. Vi ser gärna att du har vana från tidigare tjänster att självständigt driva ditt arbete framåt på ett kreativt och prestigelöst sätt. God datorvana är ett krav.

Personliga egenskaper:
För att trivas i rollen tror vi att du är glad och positiv till din person. Då du hanterar stora volymer av data är det väldigt viktigt att du har en förmåga att arbeta noggrant, strukturerat och effektivt med en god och lättsam attityd. Du drivs av att utveckla och bidra med dina erfarenheter och ser fram emot att göra detta tillsammans med ett härligt och familjärt team där arbetsmiljön präglas av positivitet och högt i tak!

Anställningstyp: Heltid (100%)
Arbetstider: Måndag – Fredag, 08.00 – 17.00.
Tillträde: Snarast. Urval och intervjuer kommer att göras löpande.
Lön: Enligt avtal.
Ansökan: Ansökningar behandlas löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta inte. CV, personligt brev och referenser skickas till VD, Niklas Eklund på jobb@nojesresor.se
Sista ansökningsdag: 17 aug 2019

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02