Annons
Annons

Innesäljare

Uppsala Konsert & Kongress

Uppsala Konsert & Kongress söker medarbetare till konferensavdelningen!
Uppsala Konsert & Kongress, UKK, har sedan invigningen 2007 blivit en av nordens mest omtalade, uppskattade och framgångsrika mötesplatser för kultur och näringsliv. Här genomförs årligen 700 kulturevenemang, konferenser, möten, fester, föreläsningar och utställningar. UKK erbjuder förstklassig service och modern teknologi. Anläggningen har med sina 8 våningar och 14 000 kvadratmeter kapacitet för stora möten, men också flexibilitet för mindre grupper och lokaler anpassade för 8 – 1120 personer.

Till konferensavdelningen söker vi nu en ny medarbetare till bokning- och säljteamet!
Som innesäljare på UKK är du ansvarig för försäljning och bokning av konferenser, kongresser, events, festvåningsarrangemang och affärsluncher. Du genomför kundvisningar av anläggningen, skriver offerter och följer upp. Du skickar bekräftelser, detaljplanerar och vägleder våra kunder till den absolut bästa mötesupplevelsen.

Vi söker dig som älskar människor, kultur och möten. Du har arbetat minst några år inom konferens, hotell eller dagkonferensverksamhet. Du har erfarenhet från arbete med festvåningar och eventföretag. Du behärskar officepaketet och är en van användare av bokning- och CRM-system. Vi ställer höga krav på din förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska.

Du har ett strukturerat arbetssätt och står för ordning och reda, även när det är mycket att göra. Du är bekväm i alla former av sociala sammanhang. Du är idérik, lösningsorienterad, resultatinriktad och drivs av att göra affärer. Du vinner våra kunders förtroende med varm pondus, stor kunskap och gedigen erfarenhet. Du värdesätter ett bra samarbete och bidrar till ett juste arbetsklimat.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper.

Uppsala Konsert & Kongress är ett kommunalt aktiebolag. Det ställer extra höga krav på vår verksamhet att följa arbetsrätt med lagar och regler. UKK är en klimatsmart, Svanen-certifierad verksamhet som jobbar aktivt med miljöfrågor. Vi är ett hus öppet för alla och värderar mångfald högt. Du som söker delar naturligtvis våra värderingar.

Om tjänsten
Tjänsten är ett vikariat på 12 månader med möjlighet till förlängning. Arbete på helger och kvällar förekommer även om bemanning av bokningsslingan huvudsakligen styr arbetstiden på vardagar mellan 8.30-17.00. Tjänsten är placerad i Uppsala, på Uppsala Konsert & Kongress (30 min med tåg från Sthlm C). Lön och tillträde efter överenskommelse.

Rekrytering och ansökan: Skicka CV och personligt brev till Carola Örnås, carola.ornas@ukk.se, senast 21 september 2018. Urval och intervjuer sker löpande. Vi kommer att kontakta referenser efter en första intervju.

Har du frågor om tjänsten?

Kontakta Gabriella Gullberg, konferenschef, 018 727 90 21, gabriella.gullberg@ukk.se
eller Carola Örnås, HR-chef, 018 727 90 94, carola.ornas@ukk.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02