Annons

Innesälj 50%

Långholmen Hotell och Konferens

Innesälj 50% tillsvidareanställning

Om oss!
Långholmen Hotell och Konferens i Stockholm är ett ägarlett familjeföretag som har drivit anläggningen sedan 1989. Vi bedriver Hotell, vandrarhemsrum, konferens, värdshus, festvåning och en egen aktivitetsavdelning.

Vi omsätter cirka 68 miljoner per år. Vi är cirka 60 st årsanställda.
Vi har 102 Hotellrum och cirka 20 st konferenslokaler
Vi vill skapa Stockholms bästa kundupplevelser inom mat, möten och boende.

Vi söker dig som brinner för att ”sälja” in det bästa upplägget för kunden för möten, event eller våra egna aktiviteter. Vi får mycket höga betyg från våra gäster och det vill vi att du skall hjälpa till att behålla. Det innebär att vi vill överträffa kundens förväntningar och ge det där lilla extra. Inom konferensavdelningen är vi 4 personer. Vi har delat upp oss i innesälj, detaljplanering och värdar.

Om rollen!
Du har tidigare jobbat med försäljning inom B2B. Som säljare har du ansvar att aktivt driva in affärer genom att aktivt jobba med förfrågningar från offert till bekräftelse. Vi jobbar även med olika säljaktiviteter såsom telefonsamtal, kundmöten, mässor och visningar. Vi jobbar mycket med värdskap och försöker alltid att göra det där lilla extra. Vi söker dig som är positiv, nyfiken och noggrann.

Dina främsta ansvarsområden kommer att vara:
* Driva och utföra nykundsbearbetning inom konferens, möten och event.
* Aktiv bearbetning av befintliga kunder och utveckla relationerna.
* Tillhörande administration, tex offerter, avtal, uppföljning av möten, skapa presentationer m.m.
* Tjänsten är på 50%
* Att ha en bra dialog med våra samarbets partners så som bokningsbolag, aktivitetsbolag

Vi erbjuder dig!
Du får jobba i en fängslande miljö som ligger på den gröna ön Långholmen ett stenkast ifrån Hornstulls T-bana. Vi har givetvis kollektivavtal, träningsbidrag och 50% på maten när man är här som gäst! Här är det en trivsam arbetsmiljö och din insats är mycket värdefull får anläggningen och dess gäster.

Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan! Vi kommer att påbörja vårt urval av kandidater löpande så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du några frågor kring tjänsten kan du höra av dig till Försäljningchef Mikael Hellquist, tel 0708-708 368 eller via mejl mikael@langholmen.com

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02