Annons

Innesäljare

Clarion Hotel Sign

Är du vår nya innesäljarstjärna?

Clarion Hotel Sign fortsätter att positionera sig som det ledande och mest passionerade hotellet i Stockholm och nu stärker vi upp vårt säljteam med en innesäljare. Vi söker dig som har klipp i steget och studs i dojan och som brinner lika mycket för sälj som vi gör. Välkommen till en spännande arbetsplats där vi arbetar tillsammans och där möjligheterna är många!

Som Inhouse Sales Agent på Clarion Hotel Sign är du en del av säljteamet som tillsammans driver, utvecklar och optimerar försäljningen för våra tre Clarion Hotell i Stockholm. Förutom Clarion Sign även Clarion Amaranten och Clarion Stockholm. För att nå högt uppsatta mål hittar och finner du nya lösningar för att fylla våra hotell på allra bästa sätt, allt från logirum och mötes-och event arrangemang till hotellets unika mingelytor. Du älskar att göra kunden mer än nöjd och passionen är att ro varenda affär i hamn.

Passion for business?
Vi tänker oss du som söker till oss har ett utpräglat sinne för att göra affärer och nå avslut, har en hög ansvarskänsla att vilja prestera och arbetar målstyrt mot högt uppsatta mål. Du är engagerad och finner lösningar till kunders olika behov genom att alltid vara nyfiken och proaktiv.

Do you have the skills?
• Din primära uppgift är att se till att hotellen alltid är så fullbokade som möjligt med logi, konferensrum och event.
• Du är van att hantera inkommande grupp, konferens och eventförfrågningar
• Du kan kartläggning av förfrågningar och göra behovsanalyser.
• Du följer upp och prioriterar offerter, genomför sannolikhetsbedömningar kring affären och arbetar aktivt med Pipeline Management.
• Du bekräftar affären och bokar in i hotellets datasystem Cenium där tidigare kunskap är ett stort plus.
• Du är van att arbeta i nära samarbete med utesäljare för effektivt, gemensamt, säljdriv.

Måste-listan
• Du har bakgrund inom hotellbranschen/besöksnäringen på en innesäljavdelning.
• Du har dokumenterat bra försäljningsresultat
• Du är noggrann och detaljfokuserad.
• Du behärskar både det svenska och engelska språket både i tal och skrift
• Du som vill arbeta i ett dynamiskt och säljorienterat företag – här väntar många utmaningar.

Kom in med din ansökan genast då vi kör intervjuer löpande.

​www.clarionsign.com

www.clarionamaranten.com

www.clarionstockholm.com

Nordic Choice Hotels är en av Nordens största hotellkedjor. Nordic Choice Hotels marknadsför över 200 hotell under varumärkena Clarion Hotels, Quality Hotels, Comfort Hotels samt även Nordic Hotels & Resorts på den nordiska marknaden. Vi baserar vår hotellverksamhet på tre likvärdiga grundvärderingar; People, Planet, Profit och vi jobbar efter ledorden; energi, mod och begeistring. Vi tror att företagets positiva utveckling och tillväxt är resultatet av medarbetare som vågar tänka och vara annorlunda. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02