Annons

Innesäljare

Långholmen Konferens

Vi på Långholmens Konferens söker nu en ny härlig kollega till vårt team som arbetar med försäljning och bokning av konferenser, möten, event och aktiviteter. Vi får mycket höga betyg från våra gäster och det vill vi att du skall hjälpa till att behålla och förstärka!

Långholmen Hotell & Restaurang AB är ett privatägt bolag som driver hotell, konferens, restaurang och arrangemang i det gamla Kronohäktet på Långholmen i Stockholm. En unik arbetsplats med spännande historia och familjär stämning! Tjänsten är ett heltidsvikariat under 1 år med möjlighet till förlängning. Tillträde snarast.

Om rollen
Som säljare har du ansvar att aktivt driva in affärer genom att jobba med förfrågningar – från offert till bekräftelse. Vi jobbar med säljaktiviteter såsom telefonsamtal, kundmöten, mässor och visningar. Vi söker dig som är positiv, nyfiken och noggrann.

Främsta ansvarsområden:
• Driva nykundsbearbetning inom konferens, möten och event.
• Ta hand om av befintliga kunder och utveckla relationerna.
• Tillhörande administration, tex offerter, avtal, uppföljning av möten, skapa presentationer m.m.
• Dialog med samarbetspartners såsom bokningsbolag och aktivitetsbolag.

Kvalifikationer:
• Erfarenhet av försäljning inom konferens.
• God svenska och engelska i tal och skrift.
• God vana att arbeta med Office-program och bokningssystem.

Vi erbjuder dig en trygg och välkomnande arbetsplats där du blir en del av ett lag som jobbar mot samma mål. Vi stöttar varandra där det behövs så det är viktigt att du är flexibel och tycker det är givande att hjälpa till med flera arbetsuppgifter. Du kommer arbeta i historiska byggnader där öns vackra parkområden börjar utanför entrédörren och Mälarens vatten ligger ett stenkast bort.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan! Vi gör urval av kandidater löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen 11 oktober 2021.

Din arbetsansökan med personligt brev och CV önskar vi få via mail till: jobb@langholmen.com

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02