Annons
Annons

Innesäljare

O´Learys Tolv

Nu söker vi en servicestjärna till säljteamet!

Local Market Group är en av Stockholms största aktörer inom nöjes- och HoReCa-branschen. Koncernen består av verksamheterna i Tolv Stockholms lokaler vid Globen/Tele2 Arena (O ´ Learys Tolv, Boston Grill, Clay and Play, Bo Hotell samt Ett Litet Kök catering). Utöver verksamhet under Tele2 Arena finns även O ´ Learys Vällingby, kontorshotellet See You At work, O ´ Learys på Hötorget samt trampolinparkerna Jumpyard i Nacka och Barkarby. Nöje och event är kärnan i verksamheten som präglas av våra värdeord – glädje, vilja och mångfald. Genom att kombinera ett brett utbud av aktiviteter med mat och dryck erbjuder Local Market Group en glädjefylld helhetsupplevelse för både privata sällskap och företag. Vi har drygt en miljon gäster per år och strävar efter att vara en mångkulturell arbetsplats. Vill du bli en del av vårt fantastiska team så behöver du vara en person som alltid strävar efter att överträffa våra gästers förväntningar och varje gång ge dem en smakfull och kul upplevelse.

Är det dig vi letar efter?
Som person är du social och har ett utpräglat servicesinne med en fallenhet för att skapa nya kontakter och relationer. Du har förmågan att se hela gästupplevelsen och förstår att merförsäljning ökar gästnöjdheten. Du har en administrativ ådra och är organiserad och strukturerad i ditt arbete. Vi uppmuntrar initiativtagande och ser gärna att du är kreativ och bidrar med nya idéer som utvecklar teamet och företaget framåt. Med en positiv attityd jobbar du mot gemensamma mål och du brinner för att nå framgångar både för dig själv och för teamet. A och O är att du gillar att ha kul på jobbet!

Kvalifikationer
Du behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift och har en avslutad gymnasieutbildning, gärna inom handel/administration. Vi ser att du har erfarenhet från besöksnäringen och är van vid att hantera både privat- och företagsbokningar. Har du tidigare arbetat i Caspeco-bokning så är det meriterande.

Vad innebär tjänsten?
I rollen som innesäljare hos oss kommer att hantera och prioritera förfrågningar och bokningar som inkommer via mail och telefon samt arbeta aktivt med merförsäljning. Bokningar som vi hanterar är allt från skolklasser, företagsbokningar, barnkalas och filminspelningar. Vi arbetar med att sälja in både mat, dryck och aktiviteter innan besöket. Du kommer att ansvara för att samtlig kund-/gästkontakt är kvalitetssäkrad samt att gruppförfrågningar registreras och kategoriseras i vårt CRM-system. Det är av stor vikt att våra enheter fylls på med rätt gäst vid rätt tidpunkt. I viss mån kommer även uppsökande försäljning att förekomma. Tillsammans med dina kollegor kommer du att planera, arrangera och projektleda större grupper och event samt följa upp alla våra affärer enligt vår säljprocess.

Övrigt
Detta är en heltidstjänst där arbetstiderna varierar och dag- kvälls- och helgarbete förekommer. Fast lön enligt överenskommelse.

Vi kommer att tillämpa löpande rekrytering och tjänsten kan eventuellt tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du kommer att hållas uppdaterad under processens gång och informeras om status på din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02