Annons
Annons

Innesäljare/bokningsmedarbetare

Skogshem & Wijk

Vi behöver förstärka upp på vår Innesälj/bokningsavdelning, så nu söker vi en ny arbetskamrat till vårt härliga säljteam på Skogshem & Wijk – en plats skapad för möten.

Vi är ett glatt gäng som gillar att samarbeta som team och ha roligt tillsammans. Jag som är ansvarig på sälj- och marknadsavdelningen heter Sofie och tillsammans med mitt team gillar jag att hjälpa våra kunder att lyckas med sina arrangemang hos oss. Vi söker dig som är aktiv och glad med en positiv livsinställning.

Som bokningsmedarbetare hos oss tar du emot förfrågningar, ringer kunderna och ser vilka behov de har. Du tar emot dem på visningar, möter dem på mässor och är snabb, effektiv och noggrann när du skriver dina offerter. Nästa självklara steg för dig är att du lyfter luren och gör uppföljning som leder till att kunderna bokar sina arrangemang hos oss. Du är ansvarstagande, strukturerad och lösningsorienterad och gillar att bygga relationer. Det bästa du vet är när du får dina kunder att bli stammisar hos oss.

Ett urval av dina arbetsuppgifter:
• Ringer kunderna för behovsanalys inför deras förfrågningar
• Ta emot bokningar och skriva offerter och bekräftelser med noggrannhet
• Uppföljning och bearbetning av dina kunder
• Arbeta målfokuserat och bidra till att du och avdelningen når era uppsatta mål
• Anordna visningar
• Delta vid mässor

För att trivas hos oss är du proaktiv, social, lyhörd och lojal. I den här rollen krävs också en del självständighet. Du gillar att göra affärer, har lätt för att prioritera och samarbeta och du är inte rädd för att ta i och ge det där lilla extra för att nå dina mål. Har du tidigare jobbat i en liknade tjänst i besöksnäringen och har jobbat med tex. HotSoft och Upsales eller annat CRM system, är det en stor fördel. Att jobba obehindrad i MS Office och att vara noggrann är en självklarhet för dig.

Vad har vi att erbjuda dig?
Fantastiska arbetskamrater, som är kända för att de är välkomnande och omhändertagande som inkluderar varandra. Möjligheter finns till utveckling för dig som vill utvecklas i ditt yrke, som person, men även som ledare. Du får en vacker arbetsplats i en helt fantastisk och kreativ miljö med härliga omgivningar.

Som anställd har du många förmåner, såsom friskvårdsbidrag, gratis tillgång till gym mm men även bra priser hos kollegor i branschen på hotellnätter, tillgång till naprapat och läkare.

Skogshem & Wijk är en plats skapad för möten med trivsel, tradition & kvalitet i en lärande miljö på det vackra Elfvikslandet ute på Lidingö. Skogshem & Wijk ägs och drivs av ett privat familjeföretag så det är viktigt att du förstår och känner värdet av att arbeta med det personliga och familjära engagemanget som tongivande.

Hos oss på avdelningen arbetar vi främst vanliga kontorstider, måndag till fredag. Ibland kan det ske att en mässa eller liknande kräver viss insats på helgen, men det är sällan fallet. Vi jobbar främst med konferenser, möten och events, men även med fester, bröllop och minnesstunder.

Tjänsten är ett vikariat för en heltidstjänst, men det finns en stor chans till att det blir en fast tjänst framöver då vi ser en potential i att utöka teamet ytterligare.

Vi har kollektivavtal och erbjuder fast lön/ersättning. Körkort och tillgång till bil är ett plus.

Tillträde snarast. Uttagning sker löpande.

Vi hoppas att vi hörs och ses snart!

Försäljning- och marknadschef Sofie Krus 08 731 42 46, kontorstider, personal@skogshem-wijk.com

För mer information om din blivande arbetsplats och dina jobbarkompisar:
https://skogshem-wijk.com/
https://skogshem-wijk.com/om-oss/medarbetare/
https://skogshem-wijk.com/om-oss/fotogalleri/

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02