Annons

Innesäljare konferens

Marholmen Hotell och Konferens

Marholmen är ett örike i Roslagens skärgård för rekreation, inspiration och möten. En timme från Stockholm, Arlanda och Uppsala. Vi har en fantastisk historia och har bland annat tagit hand om konferenser sedan 1937. Idag vänder vi oss både till konferens- och privatgäster. Vårt anläggning består av ett nybyggt hotell av högsta standard samt boende i stugor och annorlunda villor. Vi erbjuder Spa, Restaurang med fullservice, sommarcaféet Grosshandlargården, paintball på ön Rackaren, aktiviteter på ön Strömsholmen och mycket, mycket mer. Kort sagt – den helt ovanliga ön Marholmen måste upplevas!

Marholmen söker branschens bästa innesäljare konferens
Vi söker nu en innesäljare till vår konferens och grupp-bokning med en passion, och förmåga, utöver det vanliga för att sälja och göra goda affärer samt för att skapa ambassadörer och bygga långvariga kundrelationer. Det åstadkommer du genom att ge service i världsklass och genom att hjälpa kunden med att skräddarsy den perfekta konferensen. ”Gästen är kung” är devisen som utgör grunden för hela Marholmens verksamhet.

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av dokumenterat framgångsrikt innesäljarbete. Erfarenhet från verksamhet liknande Marholmens är meriterande.

Vi vill att du drivs av att alltid prestera utifrån en hög ambitionsnivå och av en kreativ förmåga och en vilja att ständigt utveckla dig själv och verksamheten. Att agera utifrån våra värdeord ”Passion, Omtanke, Energi och Mod” är för dig en självklarhet och att bidra till en skön lagkänsla är viktigt för dig.

Tjänsten är tillsvidare och heltid.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Anställningsvillkor enligt Handels tjänstemannaavtal.

Du får även tillgång till goda anställningsförmåner.

Tjänsten är huvudsakligen dagtid måndag – fredag.

Körkort krävs. Tillgång till bil behövs för att ta sig till oss.

Tillträde till tjänsten enligt överenskommelse (dock helst innan sommaren)

Marholmen ägs av fackförbundet Kommunal som är en trygg och stabil arbetsgivare.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Nilsson Marknads & Försäljningschef, fredrik.nilsson@marholmen.se eller 073-333 88 85

Välkommen att söka om du vill du vara med och utveckla Marholmen till dess fulla potential och om du känner att du skulle passa för denna unika roll.

Vi ser att din ansökan består av ett personligt brev samt CV. Tveka inte att söka direkt då vi håller intervjuer löpande.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02