Annons
Annons

Innesäljare Möten & Event

Uppsala Konsert & Kongress

Vi söker dig som vill jobba med möten och event som innesäljare och ta emot våra gäster enligt vår vision: Hos oss ska alla känna sig välkomna – lika välkomna. Vi söker dig som har engagemang, som vågar vara personlig och affärsmässig, har servicekänsla och sinne för detaljer!

Du är en person som älskar att ge service, där gästen alltid har huvudrollen. Vi söker dig som vill vara med på en resa i att stärka och utveckla UKK:s position och betydelse som mötesarena med fokus på lokal samverkan samt breddande av nationella och internationella nätverk.

Uppsala Konsert & Kongress, UKK, har sedan invigningen 2007 blivit en av Nordens mest omtalade, uppskattade och framgångsrika mötesplatser för kultur och näringsliv. Här genomförs årligen hundratals kulturevenemang, konferenser, möten, fester, marknader, föreläsningar och utställningar. I det stora huset – åtta våningsplan, 37 meter högt och över 14 000 kvadratmeter stort – frodas kreativitet, kultur och inspiration, forskning och företagande. UKK erbjuder förstklassig service och modern teknologi. Anläggningen har kapacitet för stora möten, flexibilitet för mindre grupper och lokaler anpassade för 8 – 1120 personer.

UKK:s avdelning Möten & event söker nu en ny medarbetare till bokning- och säljteamet!
Som innesäljare på UKK är du ansvarig för försäljning och bokning av konferenser, kongresser, events, festvåningsarrangemang och affärsluncher. Du genomför kundvisningar av anläggningen, skriver offerter och följer upp kommunikationen. I dina arbetsuppgifter ingår att skicka bekräftelser, detaljplanera och vägleda våra kunder och samarbetspartners till den absolut bästa mötesupplevelsen.

Vi söker dig…
…som brinner för människor, kultur och möten. Du har arbetslivserfarenhet inom konferens, hotell eller event. Det är meriterande att du behärskar Word, Excel samt boknings- och CRM-system. Vi ställer höga krav på din kommunikativa förmåga, som i både tal och skrift sker obehindrat på svenska och engelska. Övriga språkkunskaper är meriterande.

Du har ett strukturerat arbetssätt och står för ordning och reda, även när det är mycket att göra. Du är bekväm i alla former av sociala sammanhang. Vi ser gärna att du är idérik, lösningsorienterad, resultatinriktad och drivs av att göra affärer. Du värdesätter ett bra samarbete och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Är du en person med god samarbetsvilja, engagemang och social kompetens kommer du att trivas och ha möjlighet att utvecklas på vår arbetsplats.

Uppsala Konsert & Kongress är ett kommunalt aktiebolag. Det ställer höga krav på vår verksamhet att följa arbetsrätt med lagar och regler.

Om tjänsten
Tjänsten är ett vikariat på 100% med start 1 december, eller enligt överenskommelse, fram till 29 februari 2024. Arbete på helger och kvällar förekommer. Tjänsten är placerad i Uppsala, på Uppsala Konsert & Kongress. Lön efter överenskommelse.

Rekrytering och ansökan
Skicka CV och personligt brev till cv@ukk.se , senast 14 oktober 2022. Urval och intervjuer sker löpande. Vi kommer att kontakta referenser efter en första intervju.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02