Annons
Annons

Innesäljare/mötesplanerare

Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Svenska Möten grundades 1981 och ägs gemensamt av cirka 140 mötesanläggningar runt om i Sverige. Samtliga anläggningar är certifierade enligt höga kvalitetskrav och Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Svenska Möten är certifierade enligt ISO 9001 Kvalitetsledningssystem och ISO 14001 Miljöledningssystem. www.svenskamoten.se

Nu söker vi en nya kollega till Innesälj.

Arbetsuppgifter:

Dina arbetsuppgifter är i första hand att hantera konferensförfrågningar från våra kunder och hitta lämpliga anläggningar för deras behov. Du koordinerar tillgänglighet och pris utifrån kundens önskemål. Ibland tar vi även hand om detaljplanering och bokning av kringarrangemang och aktiviteter. Du har ett helhetsansvar för ”dina” bokningar för att säkerställa att vi tillgodoser kundens behov.

I tjänsten ingår också att vara ambassadör för ett antal av våra anläggningar, ett nära samarbete med vår utesäljavdelning samt vissa kundbesök och anläggningsbesök.

Vem är du?

Vi söker dig som har hög social kompetensnivå, positiv energi och ett brinnande intresse för människor, nöjda kunder och att driva affärer. Du har en förmåga att lyssna in kundens behov och på ett kreativt sätt att bemöta dessa. Du är en driven lagspelare som gillar att jobba i ett högt tempo. Kort sagt personifierar du våra tre värdeord: lyhörda, inspirerande och kunniga.

För att lyckas i tjänsten är du noggrann och har en självklar känsla för struktur och samordning. Du har goda dator- och systemkunskaper, behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har goda geografiska kunskaper.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av Innesälj med inriktning mot konferens inom hotell, resebyrå eller eventverksamhet.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en dynamisk miljö där vi tar tillvara på nya idéer och där möjligheten att påverka är stor. Svenska Möten är i en expansiv fas där vi hela tiden strävar efter att ligga i framkant och där utveckling är viktig. Vi behöver din erfarenhet och ditt engagemang för att driva oss framåt. Du kommer att arbeta i ett kul och drivet team där vi coachar och stöttar varandra. Idag är vi 16 personer som arbetar i teamet och vi sitter i fräscha lokaler i Upplands Väsby.

Anställning: Heltidstjänst med tillträde snarast.

Ansökan mailas senast 2019-02-28 till vår Innesäljchef Marianne Heidenberg på
marianne.heidenberg@svenskamoten.se. Märk mailet med ”Innesäljare”. Intervjuer kommer att genomföras löpande så vänta inte med att skicka in ansökan.

Välkommen att även kontakta Marianne om du har frågor om tjänsten på telefon 08-594 111 83 eller på mejl.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02