Annons

Innesäljare Södertuna Slott & Svenska Kulturpärlor

Södertuna Slott & Svenska Kulturpärlor

Svenska Kulturpärlor består av Dufweholms Herrgård, Gripsholms Värdshus och Södertuna Slott. Vår vision är att alltid leverera en kunglig upplevelse att längta tillbaka till. Internt använder vi nyckelorden flexibilitet, omtanke och lyhördhet.

Vi söker nu en innesäljare på 100 % som kommer att vara stationerad på Södertuna Slott i Gnesta med möjlighet att vara stationerad på annan ort utifrån överenskommelse.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med kunniga och inspirerande medarbetare som tillsammans bygger en stark gemenskap med högt i tak. Vi har en mycket god stämning inom organisationen där alla hjälps åt och jobbar tillsammans mot gemensamma mål.

Beskrivning av tjänsten:

Som innesäljare hos oss jobbar du aktivt med hela Svenska Kulturpärlors bokning och försäljning via telefon och genom e-post och digitala kanaler. Du är en utåtriktad serviceperson som hanterar beställningar, offerter och bygger relationer. Tjänsten passar dig som tycker om att hitta lösningar för att tillgodose kundens önskemål. Du har en positiv attityd och har erfarenhet av att på ett lyhört sätt arbeta med kunder.

Huvuduppgifter och ansvar:

  • Sträva mot snabb och affärsmässig behandling av inkommande potentiella kunder
  • Arbeta inom innesäljsavdelningen och rapportera till vår säljkoordinator
  • Kontinuerligt sträva mot att effektivisera ditt säljarbete genom användning av lämpliga säljverktyg
  • Administrera och bearbeta bokningar till avslut
  • Offerthantering och uppföljning
  • Skapa försäljning och uppnå merförsäljning
  • Bidra till våra kunders helhetsupplevelse av våra varumärken
  • Vara en god ambassadör för Svenska Kulturpärlor och avdelningen genom att följa uppsatta värderingar och målsättningar

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Tillträde enligt överenskommelse. Skicka din ansökan tillsammans med personligt brev och cv till helen.kihlman@kulturparlor.se. Alla ansökningar behandlas löpande. Frågor om tjänsten besvaras av Helen Kihlman på telefon 0158-705 00.

Svenska Kulturpärlor har varit verksamma inom restaurang- och hotellbranschen sedan tidigt 80-talet och som medlemmar i Visita värnar vi om att vår personal ska ha en bra och trivsam arbetsplats.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02