Annons
Annons

Inspirerande och säljorienterad restaurangchef

Noot Nordik Kitchen

Inspirerande och säljorienterad restaurangchef till Noot Nordik Kitchen, det lagom stora smakäventyret.

Noot är en restaurang som lagar nynordisk mat baserad på närodlade råvaror i säsong. Hållbarhet, närodlat, zero waste och i säsong är ord vi lever efter. Det är inte fine-dining även om vi är ambitiösa i restaurangupplevelsen vi vill förmedla. Detta gäller allt från vinlista och mat men givetvis även servicenivån. Tanken är en prisvärd och intressant meny som vår Creative Chef skapar. Detta är även en person som du kommer jobba tätt tillsammans med. Ni sätter tonen för gästernas och era kollegors upplevelse av Noot.

Nog om oss, vem är du?
Du är en medveten person som brinner för en modern restaurangverksamhet i en internationell miljö. Du är en coachande ledare med en stark förmåga att lyssna men som också är trygg i att fatta beslut. Du engagerar dina medarbetare genom att våga kavla upp ärmarna och hugga i vart än det behövs. På så vis är du en aktiv del av den dagliga driften. Du vet ju också att sådant brukar smitta av sig på dina medarbetare. Och en glad medarbetare brukar resultera i en personligare upplevelse för gästerna.

Du har tidigare erfarenhet från restaurang- och hotellvärlden och med ditt affärsmässiga mindset tar du dig an dina arbetsdagar. Med det menar vi att du inte bara brinner för mat och dryck, du har även ett sinne för restaurangen som affärsverksamhet. Du hittar lösningar och när restaurangen är full hittar du självklart en plats i baren åt gästerna tills ett bord blir ledigt istället för att dem ska gå någon annanstans.

Testar du gärna nya ställen och ibland bestämmer resmål utifrån krogar du vill besöka så har du vår uppmärksamhet. Känner du att detta stämmer in på dig så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande med sista ansökningsdag 22-02-04.

Noot Nordik Kitchen & Bar tillhör hotellkedjan Radisson Blu. Det innebär vissa riktlinjer att följa men också trygghet i fråga om till exempel anställningsavtal. Noot spelar en viktig roll för våra hotellgästers helhetsupplevelse och dina nya kollegor ser fram emot att träffa dig!

För mer information om tjänsten, kontakta Andreas Olsson, Food & Beverage Manager på andreas.olsson@radissonblu.com.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02