Annons

IT-chef

Grand Hôtel

Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Som ett av Skandinaviens ledande femstjärniga deluxe hotell kombinerar Grand Hôtel en rik historia med ständig utveckling och förfining. Hotellet har idag 278 rum, varav 34 är sviter. Den mest spektakulära är Prinsessan Lilian sviten på hela 330 kvm. Här finns dessutom sex restauranger; Verandan, Terrassen och Cadierbaren samt Mathias Dahlgrens restauranger, ett förstklassigt spa samt 24 konferens- och festvåningar. Lokalerna rymmer två till över 1000 personer, där de historiska Vinterträdgården, Spegelsalen och Bolinderska Palatset kompletteras med nya, modernt inredda, lokaler. Bakom kulisserna kan vi stoltsera med en floristavdelning, egen tapetserarverkstad, styck bod, kallskänk, konditori och olika á la carte-kök samt vinkällare och Room Service.

Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till Investor AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World.

Vi söker nu en IT-chef till vår verksamhet som ansvarar för all IT och telefoni inom bolaget. Det är en bred, självständig och utmanade nyckelroll som innehåller frågeställningar rörande mjukvara och hårdvara, nätverk, systemadministration, användaradministration och användarsupport men också krav på strategisk planering och tekniskt kunnande. IT-avdelningen är en supportfunktion till driften av hotellet där IT-lösningar blir en alltmer viktig och integrerad del av vårt erbjudande. Det finns stora möjligheter att påverka och ta beslut samtidigt som man måste ha mycket god förståelse för kärnverksamheten och en hög grad av servicekänsla. Erfarenhet av hotell och/eller restaurang är en stor fördel, liksom en god attityd, bevisade ledaregenskaper samt en vilja att hjälpa. IT-chefen ansvarar för egen budget, en avdelning om två anställda tekniker och rapporterar till företagets CFO.

Vi letar efter en person som är serviceminded, analytisk samt en problemlösare. Hög energinivå, ansvarstagande och självgående med stor initiativförmåga och beslutsmässighet. Brett tekniskt kunnande är ett krav då det återfinns många olika system i verksamheten. Då kärnverksamheten är ständigt pågående behövs en flexibilitet i arbetstid vid behov för att lösa de mer akuta problem som kan uppstå. Förutom de löpande arbetsuppgifterna ansvarar IT-chefen även för dokumentation och underhållande av policy och processbeskrivningar.

Frågor besvaras av CFO Magnus Karlberg på magnus.karlberg@grandhotel.se. Ansökan sker till HR Manager Pia Rylander på pia.rylander@grandhotel.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02