Annons

Kallskänka

Vår Gård i Saltsjöbaden

Brinner du för att skapa unika smakupplevelser på bra råvaror som gör gott? Nu söker vi en kallskänka med erfarenhet av á la carte som fokuserar på hälsosam, vällagad och smakrik mat. Du kommer bli del av ett erfaret köksteam med hög ambition och massor av lekfullhet.

Vår Gård välkomna både hotell och konferensgäster för att uppleva god mat, vackra miljöer och ett varmt välkomnande. I nästan ett sekel har Vår Gård verkat för att vara en mötesplats där alla känner sig lika välkomna. I kulturhistoriska byggnader omgivna av stillsam natur, råder en personlig stämning, som präglar det vi gör bäst – möten mellan människor.

Just nu är vi inne i en spännande och expansiv fas där vi öppnar upp ytterligare en ny restaurang och bar under 2021. Vi är redan i full gång med planerandet av Restaurang Skärtofta som kommer bjuda på fin á la carte i vacker sekelskiftesmiljö. Tillsammans med köket blir du ansvarig för att sätta Restaurang Skärtofta på kartan.

I somras öppnade vi även upp ett nytt Bageri & Vincafé som fått en stilren och modern atmosfär för avslappnat umgänge. Här serverar vi frukost, konditoriprodukter, lunch och barmat. Vi har även en stor matsal med vidunderlig utsikt över Baggensfjärden där våra konferensgäster njuter av sina måltider. Vår matfilosofi är ganska enkel och lägger stort fokus på lokala råvaror i säsong för högsta kvalité och hållbarhet.

Kvalifikationer och egenskaper:
Som kallskänka på Vår Gård har du ett stort intresse av närproducerade råvaror, vackra uppläggningar och träffsäkra smakupplevelser. Du vill att dina gäster ska må bra så du har stort intresse av hälsosam mat. Din drivkraft är att skapa den bästa upplevelsen för gästen tillsammans med dina kollegor. Du gillar att jobba i team och tar gärna egna initiativ för att göra dina gäster och medarbetare extra glada. Du bör ha fyra till fem års erfarenhet av á la carte köket.
Arbetsområden:

Huvudområde:
Förrätter & desserter

Övriga områden:
Frukost
Lunch
Barmeny

*Du kommer huvudsakligen arbeta med vår nya Restaurang Skärtofta, men bistår även vårt Bageri & Vincafé samt konferensmåltider.

Villkor:
Tjänsten är på 80% alt 100% med tillämpad provanställning
Du arbetar på rullande schema, dagar, kvällar och helger.

Skicka din ansökan med CV och referenser till: liam.ginnane@vargard.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02