Annons
Annons

Kallskänka

Eatery Gärdet

Eatery har på kort tid etablerat sig som en modern fullserviceaktör inom restaurang och konferens samt som leverantör av måltider till offentlig sektor. Vi brinner för mat och service och har idag åtta restaurang- och konferensenheter i Stockholmsområdet samt tiotalet produktionskök för offentlig sektor. Tillagningen av mat till offentlig sektor sker i dotterbolaget Incontro där vi till hösten kommer att laga närmare 25,000 portioner mat per dag till skolor och äldreomsorg. I koncernen finns också anrika van der Nootska Palatset samt Lumafabriken som erbjuder unika miljöer för fest- och konferens. Läs mer om oss och vårt koncept på www.eatery.se.

Eatery står inför en fortsatt snabb expansion med målet att växa med minst tre till fyra enheter per år. Under året öppnas tre nya enheter, bland annat den första enheten i Skåne. Samtidigt planeras för etablering på andra orter i Sverige samt i ett nästa steg för etablering av konceptet i andra delar av Norden. Eatery har ett starkt tillväxt- och kvalitetsfokus med hög grad av digitalisering i våra processer.

Om rollen
Här är jobbet för dig som älskar att jobba som kallis!
Du får dagligen användning av ditt nyskapande och driver kallköket mot högsta möjliga nivå. Din drivkraft är vackra uppläggningar och träffsäkra smakupplevelser. Vi söker dig som har en relevant utbildning och har minst 3 års erfarenhet i en liknande roll. Vi erbjuder en arbetsplats i en spännande miljö där du tillsammans med dina kollegor kommer laga mat från grunden med råvaror av hög kvalitet.

Arbetsuppgifter
• Du ansvarar för att vårda våra klassiker och att förse restaurang och café med kvalitativa och estetiska kallskänksprodukter.
• Daglig produktion ut till restaurangen, cafét, konferensen och löpande beställningar.
• Ansvarar för att planera och se till att den dagliga verksamheten i kallskänken fungerar.
• Du ansvarar för flödet i din produktion och minimerar svinn.
• Du planerar dina inköp och ansvarar för att det blir rätt kvantiteter och kvalitet.
• Du ser över dina lager i kylar och kylrum, samt löpande koll på beställningar.
• Du ansvarar för att underhålla och utveckla vårt sortiment tillsammans med Köksmästaren.
• Du tar emot och beställningar och cateringuppdrag och försöker alltid sälja in lite extra.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde i augusti. Provanställning tillämpas under de första sex månaderna. Ordinarie arbetstid är dagtid måndag-fredag.

Vi erbjuder rätt person en marknadsmässig ersättning. Vi har som mål att vara sektorns mest attraktiva arbetsgivare och har de senaste åren arbetat hårt för att säkerställa att vi har rätt medarbetare på våra enheter och att vi kan erbjuda dessa medarbetare rätt stöd och goda utvecklingsmöjligheter.

Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta HR-ansvarig Jessica Petrén, 070-571 46 51. Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen in med din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02