Annons

Kallskänka/Kock

Bofors Hotel

Vill du vara del av en verksamhet som brinner för värdskap i världsklass?

På Bofors Hotel bedriver vi en förstklassig hotell- och restaurangverksamhet i ett tätt samarbete med våra ägare samt andra verksamheter i regionen som befinner sig både på en lokal och global marknad. Vi är kända för vår service, goda mat och vårt värdskap. Vi utökar vår verksamhet och söker nu en Kallskänka/kock till vårt kök. Vill du vara med att utveckla Bofors Hotel att nå ännu högre höjder, kan detta vara en roll för dig.

Om tjänsten
Tjänsten innebär att du är en del i ett team där vi skapar måltidsupplevelser. Våra gäster är såväl gäster på dagens lunch som världsvana affärsresenärer från alla kontinenter, vilket innebär att du måste kunna hantera en bredd inom måltidskunskap. Detta gör att vi ofta ställs inför olika typer av utmaningar och det är naturligt att vi som jobbar här tycker om både dynamiken såväl som att leverera på högsta nivå. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är som kallskänka/bageri men arbetspass sker även i varmköket.

Vem söker vi?
Du har minst fem års yrkesvana med genuin passion för mathantverket. För att lyckas i rollerna är du van att hantera en bredd av olika tillställningar men främst från à la carte och fine dining.

Du erbjuds ansvarsfulla uppdrag med hög grad av stort eget ansvar och tillsammans med övriga medarbetare på Bofors Hotel samverkar du för att nå värdskap i världsklass. Därav ser vi att du alltid strävar efter att skapa goda relationer och är en ansvarstagande, passionerad, driven matlagare som kan planera och ligga steget före. Vardagen består av ett högt tryck och tempoväxling, vilket är något du tycker om och klarar av att hantera.
Vår kultur präglas av hjärtligt, tryggt och professionellt bemötande mot våra gäster. Vi får oftast uppskattning för vårt arbete och när vi lyckas leverera i enlighet med vår kultur, ger det en tillfredsställelse i professionen och det är lätt att vara en stolt medarbetare på Bofors Hotel.

Arbetet är förlagt till alla dagar i veckan och dygnets alla tider men normalt har vi stängt under sommaren och storhelger.

Tillträde: Omgående eller efter överenskommelse.
Arbetstid/Varaktighet: Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % och vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Lön: månadslön, kollektivavtal finns.
Du hanterar svenska flytande i både tal och skrift och engelska i tal. B-körkort krävs.

Ansökan:
Kontaktperson
F&B: Thomas Fellebro
073-861 14 02
Ansökan sker via e-post:
thomas.fellebro@boforshotel.se

Sista ansökningsdag
Intervjuer sker löpande och anställning görs så snart som möjligt. Därför kan processen avslutas utan vidare varsel. Sista ansökningsdag 20 oktober.

Varmt välkommen med din ansökan!

www.boforshotel.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02