Annons

Key Account Manager

Beautiful Apartments

Beautiful Apartments söker en driven och framåtlutad Key Account Manager till vår expansiva verksamhet i Malmö, Helsingborg och Göteborg.

Beautiful Apartments erbjuder idag cirka 650 företagslägenheter till kunder runtom i Sverige för lång- och korttidsuthyrning. I och med vår starka expansion de senaste åren kommer du att spela en nyckelroll i bolagets fortsatta utveckling i Sveriges södra delar.

Om Rollen
Tjänster är en tillsvidare heltidstjänst. Som vår KAM har du din bas på vårt kontor i Malmö och sköter hela säljprocessen från att prospektera, boka möten, avtalsförhandla, följa upp, göra avslut och genomföra kundvård. Du kommer att ansvara för bearbetning av befintliga samt nya potentiella kunder. Rollen är kundnära och innebär till stor del närvaro ute hos kund för visningar och hålla dem uppdaterade gällande vår lägenhetsportfölj och utvärdera inkommande kundförfrågningar. Du kommer att ingå i vårt försäljningsteam och rapportera till teamets försäljningschef.

Om Talangen Vi Söker
• Du är en lagspelare, en social, driven och affärsmässig person som gillar att hålla en hög servicenivå. Du är van att jobba självständigt i ett högt tempo där förutsättningarna ibland kan förändras med kort varsel.
• Du har lätt för att sätta dig in i kundernas affärer och är samtidigt lysande på att skapa och förstärka relationer.
• Du har jobbat ett antal år med B2B-försäljning, fördelaktigt inom bostadsmarknaden eller med Relocation och är inte rädd för att jobba högt och lågt och gräva där du står.
• Vi är ett globalt bolag så vi ställer krav på flytande kunskaper i både svenska och engelska. Ytterligare ett språk är meriterande.
• Vi söker dig som är fokuserad och målinriktad som verkligen vill lyckas och vet att det krävs både bra förberedelse, rätt inställning och hårt arbete för att nå resultat.
• Innehar B-Körkort.

Om Vad Beautiful Apartments Erbjuder
Vi är ett starkt och kunnigt team som kommer att ge dig den kunskap och de förutsättningar du behöver för att lyckats riktigt bra i vår bransch. Vi firar våra segrar tillsammans samtidigt som vi ständigt har en strävan om att bli bättre. Genom ett positivt och engagerat förhållningssätt är vi goda ambassadörer och lagspelare såväl internt som externt. Vi agerar som förebilder för våra kollegor genom att alltid vara professionella, lyhörda och entusiastiska. Vi erbjuder stor frihet att påverka arbetsdagen samtidigt som vi förväntar oss hög leverans. Vi har högt i tak och älskar att ha kul på jobbet.

Känns detta som något för dig? Maila CV och personligt brev till michal@beaps.se och har du övriga frågor hör gärna av dig till honom.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02