Annons
Annons

Key Account Manager

Incontro

Incontro söker en Key Account Manager – följ med oss på resan för att förbättra maten som serveras på svenska skolor och inom svensk äldreomsorg!

Incontro, en del av mat- och mötesaktören Eatery, är i början av en spännande utvecklingsresa. Vi lagar varje dag närmare 35,000 portioner mat till ett 70-tal skolor och äldreboende runt om i Sverige. Nu tänker vi ta nästa steg och letar därför efter en resultatfokuserad och affärsmässig Key Account Manager (KAM). Huvuduppgiften i denna roll är att utveckla samarbetet med våra nuvarande kunder samt att hitta nya kunder och affärsmöjligheter runtom i Sverige.

Om tjänsten
Som Key Account Manager (KAM) har du försäljnings- och omsättningsansvar för såväl befintliga som nya kunder. Genom strukturerat arbete, kontinuerlig dialog och tydlighet kring förväntningar, nyckeltal och aktiviteter skapar du ett långsiktigt samarbete med kunden med fokus på kvalitet och kundnöjdhet.

För att lyckas i rollen behöver du ha ett brinnande intresse av försäljning och affärsrelationer samt ha förmågan att identifiera nya möjligheter. Du är analytisk, en bra förhandlare och har lätt för att se helheten i affären. Du är lyhörd för kundernas och medarbetarnas önskemål och arbetar proaktivt för att finna nya affärsmöjligheter som kan utveckla samarbetet. Du är van att arbeta självständigt för att nå aktuella mål och kan säkerställa att Incontro har en strategiskt bred och lönsam kundbas.

I rollen rapporterar du till vår VD. Tjänsten utgår från vårt kontor i Hammarby Sjöstad, Stockholm, men kommer att innebära en del resor runt om i landet.

Vi erbjuder dig:
• Ett arbete där du kommer att ha möjlighet att påverka och göra skillnad för Sveriges elever och äldre
• Ett roligt, självständigt och varierande arbete i ett växande företag.
• En arbetsplats som kännetecknas av arbetsglädje och en hög ambitionsnivå.
• Ett engagerat team med gemensamt fokus, där vi lever efter våra kärnvärden: hjärtliga, ansvarsfull och effektiva

Vi har som mål att bli sektorns mest attraktiva arbetsgivare och har de senaste åren arbetat hårt för att säkerställa att vi har rätt medarbetare på våra enheter och att vi kan erbjuda dessa medarbetare rätt stöd och goda utvecklingsmöjligheter.

Är det här du?
Vi söker dig som har erfarenhet från en roll som KAM ansvarig alternativt har erfarenhet av att arbeta med företag i offentligt finansierad verksamhet. Du har ett intresse för mat och service och brinner för att göra kunderna nöjda. Har du arbetat med offentlig upphandling är det meriterande.

Då rollen innebär mycket nätverkande och kontakter med kunder behöver du ha ett intresse för människor och känna dig bekväm i en ledande roll. Du talar och skriver svenska och engelska flytande. Tjänsten kräver körkort.

I denna rekrytering kommer vi att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker en person med ett eget driv och initiativförmåga. Du är bra på att bygga relationer, gillar att träffa kunder och arbetar professionellt. Du är bekväm i att leda andra och har ett intresse för andra människors välmående och utveckling.

Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Läs mer om oss, vårt koncept, våra värderingar och hur vi är som arbetsgivare på www.eatery.se samt på www.canteenbyincontro.com

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02