Annons

Kitchen Manager

Comfort Hotel Arlanda Airport

Vill du vara med och skapa morgondagens hotellkoncept? Då har du kommit helt rätt! Just nu söker vi en Kitchen Manager till vårt Comfort Hotel Arlanda Airport som öppnar 1 februari 2020.

Hotellet
Comfort Hotel® är en hotellkedja som lovar att ge våra gäster det de behöver, men vi skippar det onödiga. Och på Comfort Hotel Arlanda Airport införlivar vi allt som är viktigt för oss – perfekt läge, miljöfokus, sociala ytor att trivas på. Allt till en blygsam prislapp. Comfort Hotel omdefinierar nu flygplatshotell och visar på allvar att budget inte behöver vara tråkigt.

Hotellet ligger ett par minuters gångväg från Skycity och terminalerna 4 & 5. Här byggs för fullt just nu 503 hotellrum, 4 möteslokaler och en rooftop bar på 13:e våningen. Vi har gym, laundromat, 10 XXL-rum där man får plats med allehanda familjekonstellationer eller kompisgäng och sist men inte minst en Barception. Hotellets hub där gäster kan checka in, softa i baren och beställa något att äta.

Tjänsten
På Comfort Hotel finns det ingen traditionell à la carte restaurang utan all mat och dryck beställs i Barception. På morgonen serveras en frukostbuffet, på dagarna lunch till våra fyra möteslokaler och på kvällarna middag till hotellets gäster. I tillägg finns en Comfort Deli som är fullproppad av matiga mackor, fräscha sallader, smoothies samt overnight oats, chia pudding m.m. Som Kitchen Manager på Comfort Hotel Arlanda Airport är du, tillsammans med hotelldirektören ansvarig för att Comfort Hotels F&B-koncept utvecklas och anpassas till att passa gästerna på ett flygplatshotell.

Det är du som ser till att menyn alltid är uppdaterad med säsongens ingredienser, att Comfort Delin alltid är full och att köket är rent och fräscht. Du har det fulla ansvaret för köket inklusive hygien, internkontroll och organisering. Du förstår hur ekonomi och effektivitet har inverkan på resultatet och drivs av att uppnå hotellets satta mål (COGS och personalkost är begrepp du kan rabbla i sömnen). Du är inte rädd för att slita dig från skärmen och jobba i driften när och där det behövs. Som Kitchen Manager jobbar du tätt med Operations Manager (front of house), är en del av ledningsgruppen på hotellet och rapporterar direkt till hotelldirektören.

Du
Du har bred erfarenhet från jobb i olika typer av kök. Du älskar att vara kreativ och ta fram nya koncept men respekterar även satta ramar. Du är positiv, nyfiken och en teamplayer, och du delar Nordic Choice Hotels värderingar kring hållbarhet och miljö. Personalansvar är något som ligger dig varmt om hjärtat och du växer när du får utveckla din egen personal.

Sugen på jobbet?
Känner du att den här tjänsten är för dig? I så fall tycker vi att du ska skicka in din ansökan nu direkt.

Deadline för ansökan: 16 november 2019 (tjänsten kan komma att tillsättas innan deadline)

Tjänsten startar: November 2019

Hotellet öppnar: Februari 2020

Lön: efter överenskommelse

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten? Kontakta hotelldirektör Jostein Rajala på jostein.rajala@choice.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02