Kitchen Supervisor/Sous chef
Quality Hotel Globe
Vill du arbeta i Norra Europas mest kreativa och expansiva hotellkedja? Är du en person som tycker om utmaningar och strävar efter att vara unik? Nordic Choice Hotels har pushat innovation inom hotellmarknaden i åratal. Vi är övertygade om att stor talang kan komma från var som helst. Vi är aldrig genomsnittliga – är du?
INFORMATION OM HOTELLET/ARBETSPLATSEN
Vill du jobba på ett av Sveriges största hotell i ett område där det aldrig blir vardag?
Här varvas konserter på fyra arenor med fotbolls/hockeymatcher, konferenser i alla storlekar och stora mästerskap på is i Aviici Arena. Arbetsglädje, högt tempo och flexibilitet kännetecknar vår verksamhet.
Du rapporterar till Executive Chef och är hans förlängda arm ut i driften. Din huvudsakliga arbetsplats är i vårt brasseriekök men arbete med större banketter kommer även förekomma. Tjänsten är på heltid, lön enligt överenskommelse. Tillträde 1/9.
Jobbet
- Leda och fördela arbete i köket
- Förbereda, tillaga och leverera god och tilltalande mat
- Inköp och lagerstyrning
- Utveckla nya koncept och menyplanering
- Arbeta kvällar och helger
Talangen
- Du är flexibel, stresstålig samt har en professionell och personlig inställning mot kollegor och gäster
- Du har dokumenterad erfarenhet som kock
- Du är en lagspelare och ser köket och servisen som en enhet
- Du har mycket energi, mod och begeistring
Verkar detta vara en perfekt match för dig? Skicka din ansökan idag.
Vad väntar du på?!