Annons
Annons

Köksmästare med visioner

Restaurang Drommen

Bydalsfjällen – Jämtlands vinterparadis och Östersundarnas närmaste fjäll. Bydalsfjällen är beläget i jämtländska Oviksfjällen bara några mil från Östersund. Med sina 45 nedfarter och 17 liftar är Bydalsfjällen Sveriges femte största skidområde. Området präglas av en familjär stämning där det finns svängrum för alla. Både i backarna och utanför. Många av våra gäster är återkommande år efter år och en stor andel är stugägare som tillbringar mycket tid till fjälls. Här finns ”de riktiga fjällen” eftersom destinationen ligger vid vägs ände. Den storslagna naturen erbjuder otaliga mil av öppna fjällvidder som nyttjas av skidåkare, skoteråkare, vandrare, löpare och cyklister.

I området finns flera boendeanläggningar, restauranger och varierande aktiviteter där utförsåkningen är den dominerande. Restaurang Drommen har cirka 150 sittplatser med bardel, konferens, samt en uteservering som öppnar när solens strålar värmer på vårvintern och sommaren. Här serveras traditionell à la carte, med jämtländska inslag, lunchbuffé och pizza. Hos oss möts du av en familjär stämning och levande atmosfär. Här kan gästerna äta gott, ta ett glas vin, gå på afterski eller bara slinka in efter en dag i skidbacken, på vandringsleden eller cykelsadeln.

Restaurang Drommen söker nu en köksmästare som vill jobba vid foten av det mytomspunna berget Drommen. Vi söker dig och kanske din familj som vill jobba och bo här under både vinter- och sommarsäsongen eller bosätta sig i området med en årsanställning. Det här är en möjlighet för dig som söker livskvalitet och har gått i dessa tankar men ännu inte tagit steget, eller för dig som jobbar som kock, och vill utvecklas eller har visionen att en dag driva eget. Du har naturligtvis en passion för mat och höga ambitioner när det gäller kvalitet, sätter ett stort värde i att ge dina gäster en personlig matupplevelse. Vi är säkra på att Bydalsfjällen är perfekt för dig som älskar vad fjällen och naturen har att erbjuda. Dela din tid mellan arbetet som köksmästare med den storslagna naturen och ta inspiration av det ena till det andra.

I rollen som köksmästare är du aktiv i den dagliga driften. Du motiverar dina kollegor, har en positiv attityd, förmåga att skapa trivsel och arbetsglädje i köket. I arbetet ingår arbetsledning, menyplanering, inköp och bemanning. Du har öga för detaljer och ett stort engagemang i ditt arbete. Du är flexibel, ansvarsfull, hanterar stress bra samt håller rent och snyggt i köket. Denna tjänst tillsätts så snart vi hittat rätt person, missa inte denna möjlighet!

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02