Annons
Annons

Kock 100 %

Quality Hotel Winn Haninge

Vi söker nya servicestjärnor till vårt kök i vår restaurang Brasserie X, en restaurang med en mix av nordiskt och franskt. Vi är Haninges lokala vardagsrum och en del av Quality Hotel Winn.

Nu söker vi dig som är passionerad, driven och älskar att laga mat och ge gäster upplevelser utöver det vanliga. Du gillar att jobba i team samt självständigt och hjälper till där det behövs på hotellet. Du kan jobba flexibelt både dagtid, kvällar samt helger.

Du kommer att ingå i ett härligt team där vi tillsammans skapar en fantastisk arbetsplats och mötesplats för våra gäster. Du bjuder på dig själv, är engagerad i kollegor och gäster på hotellet och har nära till skratt och bus.

Du brinner för att leverera matupplevelser som våra gäster sent kommer glömma. Vi söker kockar som är innovativa, serviceminded och sätter gästers önskemål först.

Till denna tjänsten krävs att du har erfarenhet av arbete i kök med professionell matlagning, både i varmkök och kallkök. Att jobba noggrant och leverera kvalitét är viktigt för dig.

Tycker du att det här låter spännande så passa på och sök.

Det vi erbjuder dig är en roll där du jobbar som Kock men även kan jobba på övriga avdelningar på hotellet och sprida din passion.

Vi söker idag någon som kan jobba 100%.

Sista ansökningsdag 30 mars, rekrytering sker löpande och kan tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Hotellet ägs och drivs av Winn Hotel Group AB som äger, driver och utvecklar hotell med personlighet, engagemang och glädje.

Winn Hotel Group driver även sina egna affärsakademi kallad Winn Business School.

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02