Annons
Annons

Kock

Skogshem & Wijk

Vi är ett glatt gäng på Skogshem & Wijk som nu söker en ny arbetskamrat. Oss som du får glädjen att arbeta med är flexibla, bra på att samarbeta som team och vi gillar att ha roligt tillsammans på jobbet. Jag som är ansvarig i köket heter Ted och jag gillar att arbeta med i gruppen gemensamt satta mål och med både traditionell och nyskapande matlagning med hög kvalitet på råvarorna. Arbetet i köket är oftast koncentrerat till vardagarna, men även en del helger förekommer under året. Arbetspassen är relativt jämt fördelat mellan dag- och kvällstjänst.

Vi söker dig som har erfarenhet från tidigare kockjobb eller är nyutbildad, men redan kreativ matlagare och som känner att du vill utvecklas som kock tillsammans med duktiga och mer erfarna medarbetare. Som kock ska du vara duktig på att hantera råvaror, smaksäker och noggrann i din matlagning och som sagt med en vilja till att både utvecklas och vara med och utveckla vårt kök. Som kock här på Skogshem & Wijk är du också med och ansvarar för och utvecklar vårat kalla kök med sallader, tapasbrickor och hembakat mat- och kaffebröd.

Som person behöver du vara strukturerad och organiserad och kunna hålla flera bollar i luften samtidigt i vår flexibla verksamhet med flera olika matsalar. Baskunskaper i köksekonomi är också en egenskap hos dig som är viktig. På Skogshem & Wijk uppmuntrar vi den personliga utvecklingen, det goda ledarskapet och ser det som den viktigaste delen hos dig. Lön och andra villkor enligt individuell överenskommelse.

Profil
• Dokumenterad utbildning som kock
• God kommunikativ förmåga och flexibel
• Personlig mognad
• Stark inre drivkraft
• Ansvarstagande
• Ha en vilja att utvecklas
• Baskunskaper i köksekonomi
• Arbeta mot i gruppen gemensamt satta mål
• Peppa och utveckla både dig själv och dina kollegor

Är du intresserad av att söka tjänsten eller vill få mer information, kontakta köksmästare Ted Jansson 08 – 731 42 33, personal@skogshem-wijk.com

Här kan du läsa mera om oss: http://www.skogshem-wijk.com/

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02