Annons
Annons

Kock

Haga Slott

Vårt köksteam på Haga Slott är stolta att maten som serveras är lagad från grunden med bästa tänkbara råvaror. I första hand försöker vi välja ekologiskt och närproducerade råvaror. Nu söker vi en Kock till vårt fantastiska köksteam.

Vi vill att du är en person med ett stort intresse för mat och gillar att dela med dig av din passion till kollegor och gäster. Du kommer att laga luncher, middagar och även baka. Att du självständigt klarar detta ser vi som en självklarhet.

Vi vill också att du är noggrann, effektiv, vill utveckla din matlagning samt har dokumenterad utbildning och minst ett par års erfarenhet från kockyrket. Som person är du positiv till din läggning och har nära till skratt. Du är en god lagspelare, är beredd att hugga i när det behövs och du är prestigelös.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetet är i första hand förlagt till dagar och kvällar på vardagar men helger förekommer. Din huvudsakliga arbetsplats kommer vara på Haga Slott men någon gång kommer vi även behöva stötta eller utbyta erfarenheter med någon av våra systeranläggningar inom gruppen. Lön enligt överenskommelse. Självklart har vi kollektivavtal.

Känner du igen dig i rollen så är det kanske dig vi söker? Hör av dig nu! Men senast den 15 december. Intervjuer kommer att ske löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Hitta mer info om Haga Slott www.hagaslott.se

Skicka gärna din ansökan på info@hagaslott.se. Frågor om tjänsten kontakta Per Andersson 017-141 47 00 eller 070-532 53 24

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02