Annons
Annons

Kock

Blique by Nobis

Nu söker vi på Nobis Hospitality Group kockar och kökspersonal till vår kommande hotellsatsning Blique by Nobis. Vi driver sen tidigare välkända varumärken som bland annat Operakällaren och designhotellen Nobis Hotel Stockholm, Nobis Hotel Copenhagen, Hotel Skeppsholmen och Miss Clara. I april 2019 öppnar vi Blique by Nobis på Gävlegatan i nya stadsdelen Hagastaden, ett modernt hotellkoncept om 249 rum, generösa sociala ytor, flexibla event- och mötesmöjligheter, två restauranger, barer, samt en takterrass med utsikt över Stockholm. Här skapar vi en levande och social mötesplats med starka inslag av arkitektur, design och andra former kreativa uttryck.

Din profil
Vi ser att helst att du har minst 3 års yrkeserfarenhet, gärna från liknande verksamhet. Hos oss är det gästens upplevelse som avgör och därför ser vi att du har en utpräglad känsla för service och kvalitet! Du har en stor passion för att laga mat, är driven, kreativ, noggrann, positiv och lyhörd. Du håller en hög nivå samt är smaksäker i det du lagar. Det är även av stor vikt att du förespråkar ordning och reda och arbetar strukturerat.
Erfarenhet av asiatisk matlagning är meriterande.

För att du ska trivas hos oss behöver du vara flexibel, ödmjuk och öppensinnad. Du har passion i din yrkesroll och ser möjligheter där det finns utmaningar. Du drivs av teamkänsla och ser fram emot att ta varumärket framåt tillsammans med dina kollegor. Du tycker att alla anställda är en lika viktig del av maskineriet, oavsett vilken tjänst de har.

Blique by Nobis erbjuder en kreativ, rolig, spännande och utvecklande miljö där du får vara med och bygga upp vår nya sociala mötesplats från grunden. Det finns också goda möjligheter att utvecklas vidare inom hela koncernen Nobis Hospitality Group.

Mer om det här jobbet:
– Varaktighet: Tillsvidare
– Arbetstid: enligt överenskommelse beroende på position
– Lön: enligt överenskommelse

Vi söker:
– Souschef *2
– Frukost kockar *4
– À la Carte kockar *6
– Köksbiträde

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02