Annons
Annons

Kock

First Hotel Arlanda Airport

First Hotel Arlanda Airport öppnade i början av november 2016. Hotellet ligger i det expansiva Airport City Stockholm, nära flygplatsen och intill DRIVELAB CENTER – ett växande kluster för fordonsindustrin med fokus på utbildning, forskning och event. Hotellet aspirerar på att bli en naturlig mötesplats för både affärsresor, weekendresenärer och chartergäster mellan flygningar till och från Arlanda Airport. Hotellet har 150 hotellrum, restaurang och bar med tillhörande catering samt attraktiva mötes- och eventlokaler. Hotellet erbjuder gym och relax samt Shuttle service till sina gäster. Hotellets restaurang och bar tillför Arlandastad en ny spännande plats för möten från morgon till kväll. Verksamheten bedrivs som franchisesamarbete med First Hotels.

Vi söker nu en kock som vill vara med på vår spännande resa och bidra till att göra First Hotel Arlanda Airport till en av de mest centrala mötespunkterna kring det nya Airport City Stockholm. Detta är en unik möjlighet att starta upp ett nytt hotell och vara en del i ett serviceteam och servicekultur som håller på att skapas just nu.

Vi söker dig som arbetar på hotell, konferensanläggning eller restaurang idag. Du har ett gediget intresse för människor samt service. Du kommer att vara schemalagd på din avdelning men du ser det som självklart att vara behjälplig i driften på annan avdelning. Vi fokuserar inledningsvis extremt mycket på att lära känna våra gästers behov och bygger vår verksamhet därefter. Samtlig personal, även hotellets ledning, har en stark operativ närvaro och tillsammans ska vi säkerställa att våra gästers förväntan överträffas.

Din bakgrund och egenskaper:

• Erfarenhet från hotell, konferens eller restaurang
• Hög kommunikativ förmåga och lätt för att entusiasmera andra
• Goda kunskaper i svenska och engelska
• Flexibel och förändringsbenägen
• Körkort klass B

Meriterande:

Erfarenhet från arbete i Arlanda/Sigtunaområdet

Tjänsten är heltid tillsvidare, med 6 månaders provanställning. Lön och tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan via mail till Food & Beverage Manager reidar.ward@firsthotelarlanda.se. Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02