Annons
Annons

Kock

Är du en kock som ledsnat på sena kvällar och oförutsägbara arbetstider? Då är Matkomfort något för dig!

Matkomfort är matkassen med de goda såserna. Hos oss får kunden mer än en matkasse med ingredienser och receptblad. Vi planerar, förbereder och levererar smakrika, varierade och näringsriktiga middagar. Det som sedan skiljer oss åt är att vi även gör ”mice an placen” åt kunden. Allt görs i vårt kök i Tyresö och vi lagar allt från grunden utan tillsatser. Vi låter oss inspireras av världens alla hörn och bara vår fantasi sätter gränserna. Våra veckomenyer innehåller fisk, nöt, kyckling eller fläsk. En självklarhet för oss är att välja våra råvaror med omsorg. Det innebär svenska huvudråvaror och närproducerade eller ekologiska produkter i så stor utsträckning som möjligt.

Matkomfort söker ytterligare en medarbetare med erfarenhet och passion för just bra råvaror och mat. Du har en gedigen erfarenhet av matlagning och är smaksäker.

Kanske har du tröttnat på sena kvällar och oförutsägbara arbetstider men ändå vill arbeta på ett företag som brinner för råvaror och bra mat, då är vi ett självklart val. Om söderort lockar så har vi våra lokaler i Tyresö.

Du kommer jobba i ett team med matlagningsintresserade personer som också brinner för god mat och bra råvaror. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att arbeta i köket där vi lagar våra berömda såser, soppor, grytor och tillbehör. Du kommer ha insyn i hela processen men i huvudsak tillaga och smakgarantera våra egentillverkade produkter. Du kommer även delta i packningen och kvalitetssäkra våra lådor. Tillsammans med produktionschefen ska du se till att följa och utveckla vår hygienplan och även vara delaktig i det dagliga utvecklingsarbetet.

Vi söker dig, man eller kvinna, som inte är rädd för att ta i och som älskar bra mat.
Självklart så förstår du vikten av att arbeta med haccp.
Normal datavana och körkort B är krav.
Arbetstiderna är måndag-fredag dagtid samt varannan lördag.
Matkomfort är en levande arbetsplats som ständigt utvecklas och arbetar efter värdeorden

GLÄDJE
SNABBT
HÅLLBART

Välkommen med ansökan till Magnus Bern. Skicka cv och personligt brev till magnus.bern@matkomfort.se

Titta gärna in på www.matkomfort.se där du hittar mer information om vårt koncept.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02