Annons

Kock

Lejondals Slott

Lejondals Slott ett sagolikt slott i Wasastil med tinnar och torn och beläget endast några minuter från E18 i Upplands-Bro kommun vid Lejondalssjön.

Här driver vi konferensverksamhet, arrangerar bröllop, fester och weekendarrangemang .Vi har 102 rum och 20 konferenslokaler varav vår största lokal tar upp till 110 personer i biosittning och vår största matsal tar även den 110 personer. Lejondals Slott är ett av Sveriges yngsta slott – byggt 1892, så det är tillsammans med Thorskogs och Tjolöholms Slott på västkusten, Bjertorp i Skåne och Teleborg i Växjö bland de sista slotten som byggdes i Sverige.

Vi är nu inne i ett spännande skede där vi vill utvecklas på alla plan och restaurangen ska attrahera både stockholmare, upplands-bro bor samt den långväga och utländska besökaren. Vi ser det som en självklarhet att Lejondals Slott inom en snar framtid kommer vara en destination i sig och restaurangen är en väldigt viktig del i vår framtida resa.

Med tillträde i augusti söker vi nu en kreativ kock till Lejondals Slott. Här jobbar vi under vardagarna med konferenser och till helgerna med bröllop och privata gäster. Vi söker dig som vill vara en del av utvecklingen i köket och som trivs med att arbeta kreativt. I tjänsten förekommer allt från brödbakning till finare middagsmatlagning till stora och små sällskap. Hur många år du har jobbat är inte det viktigaste. Oavsett om du är en erfaren, rutinerad och smaksäker kock eller en ung talang med vilja att utvecklas så är du varmt välkommen att söka.

Ansökan skickas till harald@lejondalsslott.se

www.lejondalsslott.se

Heltidsanställning

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02