Annons
Annons

Kock

Stationsgatan 44 Mat & Bar

Meriterande – stort intresse för den goda måltiden och du uppskattar att arbeta kvällstid.

Stationsgatan 44 Mat & Bar i Halmstad är centralt belägen i östra förstaden, ett stenkast från stadens puls i samma anrika fastighet som Best Western Plus Grand Hotel. Förutom att vi serverar luncher och a la Carte med inriktning mot modern food sharing på kvällstid så ansvarar vi även för alla måltider till hotellets konferenser och övriga gäster. Allt från frukost, lunch, fikor till middag och specialbeställningar. Vi arrangerar även bröllop, fester och andra trevligheter.

Den vi söker
Är du en driven kock med god arbetsmoral, har några års erfarenhet i backspegeln och som vill bli en del av vårt matlagningsglada köksgäng, då kan vi erbjuda dig en heltidstjänst med uppstart enligt överenskommelse. Förutom att du har ett genuint intresse för konsten att laga mat och är smaksäker så tycker du om att arbeta kvällstid, såväl vardag som helg även om vissa dagspass förekommer.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet, att du passar in i vårt gäng. Det ska vara roligt att komma till arbetet, trivsel är a och o för en lyckad leverans till våra gäster. Självklart kan du arbeta i grupp såväl som att ta eget ansvar. Du tycker om att vara delaktig i framtagning av menyer och kommer gärna med egna idéer som kan förhöja gästens upplevelse.

Missa inte chansen att bli en del av vårt sköna gäng! Skicka din ansökan till robert@stationsgatan44.se, intervjuer sker löpande. När ömsesidigt tycke uppstår, slår vi till. Läs mer om oss på www.stationsgatan44matochbar.se

Tillträde: Enligt överenskommelse
Tjänst: Tillsvidare på heltid (efter sedvanlig provanställning).

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02