Annons

Kock

Bio & Bistro Capitol

Bio & Bistro Capitol söker en kock!

Bio Capitol är en modern kvartersbiograf med bistro som erbjuder filmupplevelser och matsensationer i en stilfull 20-tals miljö. Vi vänder oss till en vuxnare publik som eftersträvar såväl en god film som en angenäm bioupplevelse utöver det vanliga. Vi erbjuder mat & dryck inne i biosalongen men också i vår trevliga bistro. Vår ambition är att skapa en modern och lokal mötesplats i Vasastan för film, möten och event eller ett besök i vår bistro där vi lagar mat med glädje och där råvarorna talar sitt egna språk.!

Mat- och dryckesverksamheten består I dagsläget av följande områden:

• Bistro Capitol i en unik miljö där mat och dryck möter filmen
• Bar Capitol i vår foajé där servering även sker till publiken innan och efter föreställningen
• Salongsservering med mat- och dryck inne i biosalongen

Vi söker en kock som vill utvecklas med oss och ser möjligheterna i att arbeta i en kreativ och nytänkande miljö och som inte är rädd för utmaningar.

Som en del i vårt Mat- och dryckesteam har du en positiv attityd, jobbar mot våra gemensamma mål, besitter kvalitetsmedvetenhet och professionalism. För vi tycker nämligen att det är viktigt och du är en del av ett större sammanhang där vi arbetar tillsammans och alla beståndsdelar är lika viktiga för att vi ska lyckas som helhet.

Är du samtidigt ödmjuk och gillar att arbeta, ja, då kan du vara en person för oss.
Schemat är med varierande med dagtid, kvällar och helger.

Anställningen är tillsvidare på heltid.

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Mat- och dryckesansvarig Alexander Holmqvist på alexander.holmqvist@capitolbio.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02