Annons

Kock

Stadshotellet i Lidköping

Stadshotellet är ett klassikt hotell som ligger i hjärtat av Lidköping. Sedan 1800-talets mitt har hotellet varit en naturlig mötesplats för affärsressenärer, weekendgäster, samt nöjessugna Lidköpingsbor och turister.

Nu söker vi en kock som är kreativ, driven och har ett brinnande intresse för mat och service. Som person är du positiv, stresstålig, nyfiken och är villig att utvecklas. Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet inom kockyrket.

Som kock på Stadshotellet får du en varierande arbetsplats. Här serverar vi allt ifrån frukost, lunch och middag, men även mat till stora konferenser och evenemang. Med inspiration från vår omvärld och med råvaror från lokala leverantörer, skapar vi marätter som ligger oss varmt om hjärtat.

Är detta en hotell som du vill jobba på? Skicka in din ansökan redan idag.

Sista ansökningsdag är den 30 april. Intervjuer sker löpande och kan avslutas innan sista ansökningsdag. Vi lägger stor vikt på din personlighet. Hoppas vi ses!

Krav:
– Minst 3 års erfarenhet inom kockyrket
– Stresstålig
– Talar flytande svenska

Omfattning: Hel och deltid
Tillträde: Snarast
Skicka din ansökan till vår kökschef: nicklas@lidkopingstadshotell.se

Varmt välkommen till Lidköpings Stadshotell. lidkopingstadshotell.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02