Annons

Kock

Eatery Gärdet

Eatery har på kort tid etablerat sig som en modern fullserviceaktör inom restaurang och konferens samt som leverantör av måltider till offentlig sektor. Vi brinner för mat och service och har idag åtta restaurang- och konferensenheter i Stockholmsområdet samt tiotalet produktionskök för offentlig sektor. Tillagningen av mat till offentlig sektor sker i dotterbolaget Incontro där vi till hösten kommer att laga närmare 25,000 portioner mat per dag till skolor och äldreomsorg. I koncernen finns också anrika van der Nootska Palatset samt Lumafabriken som erbjuder unika miljöer för fest- och konferens. Läs mer om oss och vårt koncept på www.eatery.se.

Eatery står inför en fortsatt snabb expansion med målet att växa med minst tre till fyra enheter per år. Under året öppnas tre nya enheter, bland annat den första enheten i Skåne. Samtidigt planeras för etablering på andra orter i Sverige samt i ett nästa steg för etablering av konceptet i andra delar av Norden. Eatery har ett starkt tillväxt- och kvalitetsfokus med hög grad av digitalisering i våra processer.

Under året ska ytterligare ca 100 personer nyanställas och vi stärker nu vår organisation med en driven och noggrann redovisningsekonom som vill vara med på denna spännande resa tillsammans med oss. Det kommer att vara en häftig resa i ett högt tempo och med massor av kul på vägen!

Om dig
Vi söker nu en stark kock som tillsammans med oss vill vidareutveckla vår Restaurang till en attraktiv mötesplats där människor möts från morgon till kväll.

Du ser fram emot att vara med i utvecklingen av Eatery Gärdet som knutpunkt och kvarterets bästa Restaurang. Du precis som vi ger ett positivt kundbemötande för varje ny gäst du möter.

Du har en känsla för smak, service och kvalité.

Är driven, stresstålig och har en positiv inställning där du stimuleras av att hitta lösningar för våra gäster. Du har förmågan att arbeta självständigt och har ett genuint mat-intresse.

Du gillar nytänkande och drar dig inte för egna idéer du då som oss alltid vill ligga i framkant.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av konferens och event då det i normala tider förekommer.

Som person har du lätt för att samarbeta, är serviceinriktad och flexibel, har ett gott ordningssinne och en god kommunikations- och organisationsförmåga.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som Kock kommer du att arbeta nära köksmästaren. Din huvudsakliga arbetsuppgifter dagtid är att producera en grym salladsbuffé och tre olika dagens rätter, kött, fisk och en vegetarisk. Kväll och helg lagar du mat från vår a la carte meny samt brunch meny.

I rollen hos oss på Eatery ingår även mycket gästkontakt vilket ställer krav på din servicekänsla. Du måste kunna integrera med gästen, framför allt framme i luckan dagtid där det är ni kockar som lägger maten till gästen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och minst tre års dokumenterad erfarenhet från restaurangkök. A la carte som såväl storköksdrift. Vi ser även en fördel om du jobbat i skolkök.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas under de första sex månaderna. Arbetstiden följer Eaterys öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid.

Eatery erbjuder rätt person en marknadsmässig ersättning. Vi har som mål att vara sektorns mest attraktiva arbetsgivare och har de senaste åren arbetat hårt för att säkerställa att vi har rätt medarbetare på våra enheter och att vi kan erbjuda dessa medarbetare rätt stöd och goda utvecklingsmöjligheter.

Ansök
Vi värdesätter en positiv attityd, god kommunikativ förmåga, hög arbetsmoral och en strävan att fullfölja arbetet med en hög insats.

Är det dig vi söker eller har du frågor? Då är du varmt välkommen att kontakta Anna Bengtsson, General Manager på 076-643 24 00 eller kontakta Jessica Petrén, Hr-ansvarig på 070-571 46 51.

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02