Annons

Kock

Thoresta Herrgård

THORESTA HERRGÅRD – En förstklassig matupplevelse

Thoresta Herrgård är en konferensanläggning beläget i naturskön omgivning 30 minuter från Stockholm och Arlanda. Sedan 1983 har det bedrivits konferensverksamhet på gården och vi är berömda för vårt personliga bemötande och vår fantastiska matupplevelse

Hos oss är maten en av våra tre hörnstenar och vi strävar efter att alltid överträffa våra gästers förväntningar. Vi arbetar alltid med ett urval av säsongens finaste råvaror hämtat från vår omedelbara närhet.

Moderna tekniker blandas med nytänkande och resultatet är ett innovativt svenskt kök.

Bästa Mötesplats 2019 – enligt våra gäster.

Vi är stolta vinnare av Svenska Mötespriset 2019 för Årets Mötesplats enligt vår gäster. Vinnaren utses genom gästernas utvärdering av totalupplevelsen under konferensvistelsen.

Årets Mötesplats – Den anläggning som Svenska Mötens kunder röstar fram till sin favorit bland de nominerade anläggningar som under föregående år fått högst snittbetyg i kundenkäten på de frågor som mäter den övergripande kundnöjdheten inklusive rekommendationsbenägenhet, vilja att återkomma till anläggningen samt den totala upplevelsen.

Rollen

Vi söker dig som har ett genuint intresse för matlagning. Du har gått restaurangskolan och har minst fem års erfarenhet som kock. Du är ansvarstagande, noggrann och självgående.

Du kommer att ingå i ett professionellt, personligt och glatt gäng som tillsammans har en gedigen erfarenhet och brinner för att ge marknadens bästa matupplevelse.

Arbetstiden är uppdelad på vardagar, kvällar, och helger. Då vi är belägna på landet så är bil och körkort ett måste.

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02