Annons

Kock

Eatery Kista Nod

Eatery har på kort tid etablerat sig som en modern fullserviceaktör inom restaurang och konferens samt som leverantör av måltider till offentlig sektor. Vi brinner för mat och service och har idag åtta restaurang- och konferensenheter i Stockholmsområdet samt tiotalet produktionskök för offentlig sektor. Tillagningen av mat till offentlig sektor sker i dotterbolaget Incontro där vi till hösten kommer att laga närmare 25,000 portioner mat per dag till skolor och äldreomsorg. I koncernen finns också anrika van der Nootska Palatset samt Lumafabriken som erbjuder unika miljöer för fest- och konferens. Läs mer om oss och vårt koncept på www.eatery.se.

Eatery står inför en fortsatt snabb expansion med målet att växa med minst tre till fyra enheter per år. Under året öppnas tre nya enheter, bland annat den första enheten i Skåne. Samtidigt planeras för etablering på andra orter i Sverige samt i ett nästa steg för etablering av konceptet i andra delar av Norden. Eatery har ett starkt tillväxt- och kvalitetsfokus med hög grad av digitalisering i våra processer. Under året ska ytterligare ca 100 personer nyanställas och vi stärker nu vår organisation med en driven och noggrann redovisningsekonom som vill vara med på denna spännande resa tillsammans med oss. Det kommer att vara en häftig resa i ett högt tempo och med massor av kul på vägen!

Om dig
Vi söker dig som brinner för ditt yrke och ser nöjda gäster!

Du ser fram emot att vara med i utvecklingen av Eatery Kista Nod som Kistas knutpunkt och Kista-kvarterets bästa Lunch Restaurang. Du precis som vi ger ett positivt kundbemötande för varje ny gäst du möter.

Du har en känsla för smak, service och kvalité. Du är driven, stresstålig och har en positiv inställning där du stimuleras av att hitta lösningar för våra gäster. Du har förmågan att arbeta självständigt och har ett genuint mat-intresse.
Du gillar nytänkande och drar dig inte för egna idéer du då som oss alltid vill ligga i framkant. Du är kvalitetsmedveten och har god kännedom om allergier och specialkost.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av konferens och event då det i normala tider förekommer.

Som person har du lätt för att samarbeta, är serviceinriktad och flexibel, har ett gott ordningssinne och en god kommunikations- och organisationsförmåga.

Som kock hos oss kommer du att laga mat från grunden och tänka klimatsmart.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som Kock kommer du att arbeta nära köksmästaren.
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att producera tre olika dagens rätter, kött, fisk och en vegetarisk. Viktigt att du arbetar med ett aktivt miljöarbete så som fokus på matsvinn.
Andra vanliga uppgifter som att baka bröd, städa i köket utföra egenkontroll ingår givetvis med.

I rollen hos oss på Eatery ingår även mycket gästkontakt vilket ställer krav på din servicekänsla. Du måste kunna integrera med gästen, framför allt framme i luckan där det är ni kockar som lägger maten till gästen.

Kvalifikationer
Du är utbildad kock med en restaurangutbildning (3-årig) eller motsvarande och har goda matlagningskunskaper i kall- och varm kök samt i specialkost. Vi ser gärna att du har dokumenterad arbetslivserfarenhet som kock på 5år och utbildning i hygienprogram (HACCP). Vi ser en fördel om du tidigare arbetat i kostdataprogrammet Mashie.

Om anställningsvillkoren
Vi tillämpar en tillsvidareanställning på heltid med en provanställning på 6 månader.
Månadslön med tillgång i vår förmånsportal med generösa rabatter och friskvårdsbidrag.
Tjänsten är placerad i Kista och tillträds i Augusti/september.
Arbetstiderna är förlagt dagtid måndag-fredag.

Ansök
Är det dig vi söker?
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att ringa till Vice Vd Christin Huber på telefon: 072-1840654 eller HR-ansvarig Jessica Petrén på telefon: 0705714651.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02