Annons
Annons

Kock

Profil Hotels, Hotel Opera

Just nu befinner vi oss i en expansiv fas med mycket som händer på hotellet och vi utökar nu också vårt team! Vi söker en kock med minst tre års yrkeserfarenhet som vill vara med på vår resa till fortsatta framgångar.

Som kock på Hotel Opera ser vi att du har minst treårig restaurangutbildning samt minst 3 års yrkeserfarenhet inom a’la carte efter avklarad utbildning. Du har erfarenheter inom kök som kräver tempo och förmåga att ha flera bollar i luften samtidigt. Att arbeta i team är inga problem för dig även om du också är självgående. Du kan planera och lägga upp ditt arbete samt arbeta effektivt och har ett sinne för ordning och reda. Vi söker dig som är genuint matintresserad och finner glädje i en väl fungerande drift med fokus på nöjda gäster! Du är kreativ och flexibel och ser främst lösningar istället för problem. Du pratar bra svenska och gärna något mer språk som t.ex. engelska.

Om företaget
Profil Hotels Hotel Opera är en del av Ligula Hospitality Group. Vi ligger i hjärtat av Göteborg och har 198 rum, 4 konferenslokaler, en trevlig restaurang där vi både serverar lunch och A la carte. I receptionen finns det en trevlig lobby bar som receptionen ansvarar över under vissa tider på dagen samt söndagar och måndagar. Vi har även ett litet gym samt en trevlig wellnessavdelning. Vill du veta mer om företaget gå in på www.profilhotels.se. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % och tjänsten fördelas på dagtid, kvällstid och helger.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning
Tillträde: enligt överenskommelse

Rekrytering sker löpande, välkommen med din ansökan!
Frågor om tjänsten besvaras av Executive Chef Johannes Forssén, johannes.forssen@profilhotels.se

Läs mer på www.profilhotels.se och www.ligula.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02