Annons

Kock

Hackholmssund Konferens

Vill du bli vår nya kollega på Hackholmssund – nu söker vi en stjärna till köket!

På Hackholmssund har vi som mål att vara Sveriges mest eftertraktade mötesplats för ledande företag i världen. Med en ambition om att skapa de absolut bästa av förutsättningar för ett lyckat möte, event eller exklusivt avskild sammankomst. Man kommer till oss när det är viktigt helt enkelt.

Hos oss står den Nordiska gastronomin i fokus och vi jobbar under helt unika förutsättningar i ett kök och matsal där vi utforskar det vilda i vår omgivning – det omogna, det övermogna och det egenodlade. Hållbart lantbruk och djurhållning är en självklarhet och i köket möts traditionella och moderna tekniker.

Som kock är du modig, nyskapande och trygg, med god självkänsla och integritet.
Du har en karismatisk sida och trivs med att prata med gäster och vistas i matsal.

Kvalifikationer:
– Minst 5 års erfarenhet av kockyrket
– Brinnande intresse för mat, servering och värdskap

Vi tycker om att tänka långsiktigt och står dessutom inför ett mycket spännande 2022 då vi kommer att öppna en helt ny del av Hackholmssund, med 30 nya rum, matsal och bar!

Vi är ett ganska litet och tight team vilket gör att vi lägger väldigt stor vikt vid personlighet, så även om vi naturligtvis söker efter en person med relevant erfarenhet, så tycker vi att det är minst lika viktigt med rätt attityd och inställning.

Det är viktigt att du talar Svenska och Engelska flytande i både tal och skrift – och ytterligare språkkunskaper är självklart ett plus.

Då vi ligger en bit utanför stan med relativt begränsade möjligheter till kommunal trafik, ser vi det dessutom som en förutsättning att du har körkort.

Låter det här som något för dig?

I så fall ser vi fram emot din ansökan inom kort och det går bra att höra av sig till Thomas Jensen, Director of Culinary, vid eventuella frågor.

thomas.jensen@midroc.se
Tel. 070-450 78 96

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02